Zirveyi gören Türk: Fatih Kömürcü

Mısır'da meşhur piramitlere tırmanmak yasakmış ve bunu biz de yeni öğrendik. Elbette bir yerde bir yasak varsa orada mutlaka o yasağı delecek bir Türk vardır. İşte o Türk, Fatih Kömürcü oldu.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Mısır'da Kahire'ye yakın Giza kentine bağlı piramitlerin en şaşaalılarından Keops'a tırmanan Fatih Kömürcü, iner inmez Mısır polisi tarafından gözaltına alındı. Daha da ilginci recovery programlarından haberi olmayan Mısır polisi, Fatih Kömürcü'yü fotoğrafları silmesi karşılığında serbest bıraktı. Gerçekten hukuk sistemi gibi hukuk sistemi...

"Kendimi tutamadım" diyen Fatih Kömürcü - artık nasıl tutamamaksa bu - "Daha önce Almanlar ve Ruslar tırmanmış zaten ben de tırmanmaya başladım ve 7 dakika gibi kısa bir sürede kendimi zirvede buldum" diyor.

C2uGqR6XgAAnOBp

"Manzara muhteşemdi" diyen Kömürcü, "Polis arkamdan inmem için Arapça ve İngilizce bağırdı ama onları duyacak psikolojide değildim artık" ifadelerini kullandı ki biz bu ifadeyi mizahta prömiyer lig seviyesi olarak değerlendiriyoruz.

"Savcılıkta çektiğim video ve fotoğraflar silinirken kendimi tutamayıp ağladım" diyen Kömürcü'nün basına yaptığı açıklamanın son cümlesi Mısır polisinin ağlanacak halini gösterecek cinsten: İnternetten indirdiğim programla fotoğrafları kurtardım ama videoları daha kurtaramadım...

Fatih kardeşim bizimle irtibata geç, elimizde videoları kurtaracak recovery programlarının alası var. :)


0 Yorum

Yorum Yap