PES 2020 yorumları! Efootball PES 2020 nasıl?

Gedi olarak ana takip alanlarımızdan biri olan PS4 futbol oyunlarında bugünkü konumuz yeni yüzünü artık net bir biçimde oyun severlere gösteren KONAMI. Firma PES 2020 efootball ile adeta rekabete geri döndü. Peki Pes 2020 nasıl? İşte gedi’nin yorumları

Daha önce önemli futbol takımlarının lisanslarını tekrar aldığını duyuran ve takipçilerini heyecanlandıran KONAMI PES 2020'nin kapak yüzünün messi olacağını ve oyun motorunun değişeceğini de duyurarak büyük bir atağa kalktığının sinyallerini vermişti.

30 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla da PES 2020 efootball oyunu resmen PS4 ve PS4 pro sürümleri için Playstation Store'da demo versiyonunu yayınladı.

PES 2020 DEMO ALAN GEREKSİNİMİ: 5 GB

Yaklaşık 5 GB'lık bir alana ihtiyaç duyan PES 2020 demosunu indirdik ve ilk maçımızı yaptık.

c_3

PES 2020 YORUMLARI

İlk izlenimlerimiz şöyle;

Oyun motoru değişimi ile birlikte daha geçmişe göre daha gerçekçi ve fizik kurallarına çok daha riayet eden, kendinizi oyunun içinde hissedeceğiniz bir sürüm ile karşı karşıyasınız.

PES 2020 oynarken ne alışılagelmiş PES hızı ne de FIFA yavaşlığı görmüyorsunuz.

Tam ayarında, seçili olmayan oyuncuların çok daha makul konumlandığı ve topun olmadığı alanlarda da akışı ve keyfi bozmayan bir nizam söz konusu

Oyuncuların koşu ve hareketlerine uygun olarak yine kuralına göre ayarlanmış forma hareketleri, el, kol ve saç hareketleri sadece oynanışa değil gerçekçi bir görünüme de ciddi bir emek verildiğini gösteriyor.

PES 2020 ONLİNE EŞLEŞME VE ONLİNE MAÇ

PES 2020 efootball oynayanlar için artık en önemi alanlardan olan online maçlarda da tecrübemizi edindik ve buradaki izlenimlerimizi şöyle paylaşabiliriz;

PES 2020 myclub ya da online eşleşme menüsünde artık daha seri, sizi çok bekletmeyen bir rakip bulma motoru var.

Ayrıca yeni oyunda bulunan rakibi belli bir süre içerisinde reddedebiliyor başka rakip bul seçeneği ile yolunuza devam edebiliyorsunuz.

Online maç akışı sırasında oyun motoruna bağlı olarak hızla ilgili bir endişesi olan kullanıcılar da endişelenmesin. Pes 2020'de hız probleminiz yok.

TÜRKÇE SPİKER SÜRPRİZİ GELİR Mİ?

Oyun demo versiyonunda spiker sesi kullanılmamış. Spiker sesleriyle ilgili bir sürpriz yapıp yapmayacağı, İngilizce dışında bir anlatım olup olmayacağı tam olarak bilinmiyor. Ama özellikle Türk kullanıcılar halen bunu bekliyor. Günümüz teknolojisinde bir isimle anlaşıp seslendirmek dışında artık çok da zor olmayan bu seçenek sunulursa sektörde yeni bir dönem de başlamış olacak.

Şimdiden iyi oyunlar…


0 Yorum

Yorum Yap