Bakırköy çocuk doktoru tavsiye! Prof. Dr. Tufan Kutlu yorumları

Bakırköy’de çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında uzman ve tavsiye edilebilecek doktor arayanlar için yeni bir tecrübemizi daha paylaşıyor ve Bakırköy civarında çocuk doktoru tavsiyelerimizin ilki olan Prof. Dr. Tufan Kutlu yorumları ile sizi baş başa bırakıyoruz…

İnsanlık tarihinin en eski sorunu hastalıklar ve bu hastalıklarla birlikte doğan en belki en büyük arayış da iyi bir doktor bulabilmek. Bugün size Prof. Dr. Tufan Kutlu ile geçirilen bir deneyimi anlatmaya çalışacağız. Tamamen Gedi editörlerinin izlenimlerine dayanan değerlendirmeye öncelikle muayenehanenin yeri ile başlıyoruz.

Öncelikle Prof. Dr. Tufan Kutlu'nun muayenehanesine kesinlikle akıllı telefonlarınızın veya araçlarınızın navigasyon hizmeti ile gitmemelisiniz. Maalesef internette görünen adres sizi gerçek konuma götürmüyor. Bakırköy'deki muayenehane yerine muhtemelen Güngören'deki bir önceki muayenehaneye götürüyor. Tahminimiz taşınma sonrası arama motorlarındaki adresin güncellenmediği yönünde.

Bu nedenle size adresi açık bir şekilde tarif etmeyi tercih ediyoruz: E-5 üzerinden Avcılar - Edirne istikametine giderken Ömür - İncirli çıkışından sağa ayrılıp daha sonra sola doğru yönelen yoldan Bakırköy tabelasını izliyoruz. E-5 üzerinden bizi Bakırköy'e uzanan İncirli Caddesi'ne çıkaran köprüde Ankara istikametine dönüş sapağına girmeyip yolumuza devam ediyor ve sonrasında 3 trafik ışığı sayıyoruz Üçüncü trafik ışığına geldiğimiz yol çatal bir şekilde ikiye ayrılıyor ve İncirli Caddesi'nden Yüce Tarla Caddesi'ne bağlanıyor. Aşağıdaki görsellerde de açıkça nereden girilmesi gerektiğini ve muayenehanenin hangi binada olduğunu gösterdik çünkü caddeye girer girmez sağdaki üçüncü binada bulunan muayenehanenin araç gidilirken kaçırılması çok kolay. Eğer muayenehaneye araçla gitmiyorsanız 72T, 98G, 73B, 76C, 98B ve 98E gibi otobüsler geçiyor. Bu durumda da Dikilitaş durağında inmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca Bakırköy'e giden minibüslerin tamamı da Yüce Tarla Caddesi'nin köşesinden geçiyor. Yani sizi muayenehanenin 30 metre yukarısında bırakacaklardır.

Bu detaylı tariften sonra gelelim Prof. Dr. Tufan Kutlu ile ilgili izlenim ve yorumlarımıza;

Neredeyse bütün çocuklarda yaşanan ve milletimizin iyi bildiği bir sıkıntı olan gaz sorunu bazı çocuklarda yaş ilerledikçe kronik bir hal alabiliyor. Bu durum çocukta sürekli huzursuzluğa, uykusuzluğa ve sebebi belirsiz karın ağrılarına yol açıyor. Haliyle ebeveynlerin çaresiz durumu bu belirsiz ağrıların kaynağını bulmaya dönük bir çabaya dönüşüyor ve böyle bir çabaya girildiyse de İstanbul'da ulaşılabilecek ilk adreslerden birisi Prof. Dr. Tufan Kutlu. 

Çocuklarda Beslenme Bozuklukları, Gastrit, Karaciğer Büyümesi, çölyak hastalığı, Gastrointestinal Kanama, Karaciğer Hastalıkları, Çocuklarda İştahsızlık,  Ülseratif Kolit, Safra Kesesi Taşları ve Wilson Hastalığı gibi hastalıklarla yakından ilgilenen Prof. Kutlu literatür Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme ihtisasına sahip.

Prof. Dr. Tufan Kutlu'nun hasta ilişkileri nasıl?

Hasta ile ilişkisinde uzmanlığını hissettiren, tavrı net ve muğlak ifadelerle sıkıntı içerisindeki ebeveynleri oyalamayla bir üslupla çalışan Prof. Dr. Tufan Kutlu'nun teşhis ve tedavi yöntemi en büyük muhtemel sorunu elemekle başlıyor. Hastanın semptomlarına göre olabilecek en olumsuz ihtimali testler ve muayenelerle değerlendiren Kutlu, eğer bu ihtimaller yoksa detaylı bir şekilde bütün semptomların üzerine eğiliyor ve sorunun kaynağını bulmaya çalışıyor. Bu noktada hassas ve dikkatli bir üslubu olduğunu söyleyebiliriz. Bu noktada eğer yukarıda bahsettiğimiz sorunlara benzer sorunlar yaşıyorsanız gönül rahatlığı ile Tufan Kutlu'ya danışabilirsiniz.

Her bir muayenesini 500 Türk Lirası olarak ücretlendiren Tufan Kutlu, 10 gün içerisinde kontrole gelinmesi durumunda ikinci kez muayene ücreti almıyor. 


0 Yorum
  1. Oktay toy

    Saygılar hocam abdul vehhap ı getireceğiz size ünseratif koli t ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN 9 YAŞINDACOCUK SİZİN HASTANIZ

Yorum Yap