Zekai Aksakallı'yı seviyoruz çünkü...

Bu milletin kıyamete kadar - inşaallah - unutmayacağı kahramanı ve Müslümanların aslanı Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili dava görülmeye başlandı. Kendisini vuranlar 'Çatışma çıktı, kime ateş ettiğimizi bilmiyorduk' cümleleriyle belli ki avukatlarının ezberlettiği savunmaları yaptılar. Meselemiz de bu değil zaten.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Zor zamanlarda zor emirleri veren ve bedeli can olan bu emirleri yerine getiren kahramanlar varken bu milletin sırtının yere gelmeyeceğine inanıyoruz. 15 Temmuz gecesi Ömer Halisdemir'i arayıp "Evladım, Semih Terzi haindir vuracaksın" emrini verdikten sonra "Bu yolun sonunda şehadet var. Hakkını helal et" diyen Zekai Aksakallı'yı zaten sevmiştik.

"Helal olsun Komutanım..." deyip Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit düşen Ömer Halisdemir'in naaşının başına giden Zekai Aksakallı'yı daha bir sevdik biz.

DUYDUK Kİ KAHRAMAN'I ANINDAN ÖPMÜŞ...

Ankara'da görülen davada öğrendik ki Zekai Aksakallı, Ömer Halisdemir'in kanlı naaşının başına varıp "Kahramanım aslanım" diyerek alnından öpen ama bunu anlatmayan bir aslanmış.

ŞİMDİ EL BAB'A YÜRÜYOR

Şimdi bu kahraman kumandanımız Zekai Aksakallı Halep'in atalar yadigarı parçası El Bab'a yürüyor. Bir işaretine bakar, biz böyle adam nereyi işaret ederse ardından gideriz.

Zekai Paşa, darbeci general Semih Terzi'yi vuran kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret etti. (18.08.2016)

1_2393_1
1_3126_4


0 Yorum

Yorum Yap