Ve mevzunun suyu çıktı...

Bu memlekete bir Kılıçdaroğlu çok bile gelirken gündemi bulandırmak uğruna yeni bir versiyonunu piyasaya sürdüler... Şimdi işler daha da karmaşık hale geldi.

EYLEM | HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün NTV'nin canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun CHP'den neden ihraç edildiğini anlatan Genel Başkan alenen "Kardeşimi para ile CHP'ye saldırtıyorlar" dedi.

- Didim'de iki tane yüksek bina var bu binaların yıkılması lazım. O binaların sahipleri parayla insan satın alıp bize saldırtmanın yollarını arıyorlar. Bu kadar açık net söylüyorum. O kişinin etrafındaki insanlara bakın göreceksiniz o müteahhitin yandaşları.

Kardeşinize de bu insanlar tarafından para verildiğini mi söylüyorsunuz?

- Benim ne söylediğimi siz de anladınız herkes de anladı. Soyadı kim olursa olsun bir belediyeye gidip çıkar amaçlı öneri götürdüğü an kapının önüne koyun dedim. Bunun temelinde ahlak yatar.

CELAL KILIÇDAROĞLU: ARTIK ABİM DEĞİLSİN

Celal Kılıçdaroğlu da bunun üzerine Twitter hesabından "Bundan sonra abim değilsin" açıklaması yaptı.

2016-12-09_23h34_52

DAHA NELER NELER...

Gün boyu da tweet atmaya devam eden Celal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'da kendisinin sokağa çıktığını fakat Kemal Kılıçdaroğlu'nun çıkmadığını, abisinin kendisine iftira attığını, yine abisinin kendisiyle röportaj yapan gazetecilere baskı yapıp röportajları sansürlettiğini anlattı.

Bu memlekete bir Kılıçdaroğlu dahi çok derken, gündemi bulandırmak uğruna yeni bir versiyonunu sahaya sürmüş bulunuyorlar.

Bu mevzunun suyu çıktı...


0 Yorum

Yorum Yap