'Tarih Bahçeli'yi affetmeyecek'

MHP'nin muhaliflerinden olan ve Meral Akşener sonrasında partiden ihraç edilen Ümit Özdağ, Bahçeli'nin anayasaya destek vererek 'tek adam rejimini kuracak bir değişikliğin önünü açtığını' belirtti. Özdağ'a göre: Tarih Bahçeli'yi affetmeyecek.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Özdağ, Cumhuriyet'e demeç verdi.

Muhabirin, Burhan Kuzu'nun "iki parti" sözlerini hatırlatarak "Ee... Bahçeli MHP'yi intihara sürüklemiyor mu yani?" sorurunun üzerine atlayan Özdağ, şöyle cevap verdi:

"BAHÇELİ GENEL BAŞKANLIĞI İLE BUNU YAPIYOR ZATEN"

Bahçeli MHP'nin başında kalarak zaten MHP'yi intihara sürüklüyor.

"MHP'NİN HİÇBİR SİSTEMDE ŞANSI YOK"

Devlet Bahçeli'nin başında olduğu MHP'nin başkanlık sisteminde de şansı yoktur, parlamenter sistemde de şansı yoktur.

"ÜLKÜCÜLERLE BAĞIMIZ KOPTU"

MHP'nin başında Devlet Bahçeli olduğu sürece ülkücü tabanla MHP arasındaki bütün manevi bağlar kopmuş demektir.

HALA KONGRE ÇAĞRISI YAPIYOR...

Devlet Bahçeli'nin yapabileceği tek şey, MHP'ye iyilik yapmak istiyorsa, MHP genel başkanlığından ayrılmak ve partiyi demokratik bir genel kongreye götürmektir.

"TARİH BAHÇELİ'Yİ AFFETMEYECEK"

Oysa Bahçeli korumakla ilgili yemin etmiş olduğu anayasayı korumak yerine, bu anayasayı sürekli ihlal eden kişiye anayasayı uyduracak ve bir otoriter tek parti rejimi, tek adam rejimi kuracak bir değişikliğin önünü açmaktadır. Tarih onu affetmeyecek.

MUHALİFLERİ KİM AFFEDECEK?

MHP'deki çalkantılı dönemde Fetullah Gülen'in adayı olarak anılan Merak Akşener'in çevresindeki isimlerden biri de Ümit Özdağ idi. Özellikle 15 Temmuz sonrası Akşener ve muhaliflerin "Paralel Devlet Yapılanması" ile ilişkisi bizzat Bahçeli tarafından iddia edilmişti.


0 Yorum

Yorum Yap