Şimdi Cemcim; Şöhret ğoştır emme benana!

Cem Yılmaz'ın şöhretten kurtulmanın zorluklarını anlatmak gibi bir gaflete düşmesi mizah sopasının elimize geçmesine neden oldu. İşte Yılmaz'ın son açıklamaları ve Eylem'in başarılı komedyene şefkat tokadı...

EYLEM | HABER ANALİZ

"Şöhretten kurtulmak mümkün değil. Oysaki bir bakkaldan ya da bir terziden daha fazla ayrıcalıklı olmayı sevmiyorum”

Sözlerin sahibi Cem Yılmaz…

df647061-f6c9-436f-8eaa-e11cb3d9dacc

Yılmaz'ın Kakabüs şakasını bilmeyenimiz yoktur. (Varsa da haberin alt bölümünde buna yer vereceğiz)

Kendisine o şakadaki muhatabının üslubuyla sesleneceğiz;

Şimdi Cemcim; İstediğin tam olarak ayrıcalıklı olmamak mı? Ayrıcalıklı yaşamamak mı?

Kastettiğin ayrıcalıklı yaşadığın halde ayrıcalıklı olmamaksa; Hem züğürdün çenesine düz koşu yaptıracak kadar paran olsun hem de şöhretin “Zorlukları” sana uğramasın.. öyle bir sevda yok.

Ha yok "gerçekten sıradan bir vatandaş gibi olmayı ve yaşamayı istiyorum ama olmuyor" diyorsan buna da inanacak adamı bulman neredeyse imkansız. 

Bu ülke huzurevlerinde hiçbir ayrıcalığı olmayan Yeşilçam şöhretleriyle dolu. Yani aksine şöhretten kurtulmak öyle kolay ki... Ara verdiğin, vazgeçtiğin ya da bıraktığın anda o çok arzuladığın hayatı yaşamak işten bile değil. 

Onun için birbirimizi kandırmayalım. Ne sen şöhretten bıktın. Ne de biz senin şöhret olmandan rahatsızız. İşini iyi yapan, en iyi yapan biri olarak bunu hakediyorsun. Zorlandığın günde beş-on insanla fotoğraf çekinmek ise, gelirini çektirdiğin fotoğraf sayısına bölüp "foto başına şu kadar kazanıyorum" de rahatlat kendini.

Hasılı; Ayrıcalık ğoştır. Emme benana!


0 Yorum

Yorum Yap