Sergen Yalçın'dan stand-up tadında yorumlar

Futbolculuğu ayrı bir olaydı. Futbolculuğu sonrası katıldığı televizyon programlarındaki konuşmaları hala video platformlarının en çok izlenenleri arasında. Youtube'da üç dakika gezmeye görün muhakkak bir Sergen videosuna rastlarsınız. Sergen Yalçın, dünkü Türkiye - Kosova maçında da formundaydı.

Yorumcu olarak katıldığı her maç sunumunda "Buraya geldik illa bir şey söylememiz lazım" tadında yorumlarda bulunan Sergen Yalçın, akşamın ilk bombasını "Kosova savunma futbolu oynamayacaktır" diyerek patlatırken elbette bu, sadece başlangıçtı.

Kosova maçını "Helva maç" olarak tanımlayan Sergen Yalçın, "Bugün Burak, Arda, Selçuk ve Gökhan iyi oynamalı. En az üç - dört gol atmalıyız" derken kimse, kadroda kimin olup olmadığına dahi bakmadığını düşünmedi. Ancak maçın ikinci yarısında "Beş altı dakika sonra Emre Mor hamlesi gelebilir" dediğinde Sergen'in kafede elinde telefonuyla tweetleri okurken oynanan maça da kulak kabartan kişi olduğu ortaya çıktı. Melih Gümüşbıçak'ın "Emre Mor cezalı Hocam" demesine ise "Ha dimi..." gibi profesyonelce bir efekt vererek durumu geçiştiren Sergen'in bu elbette ilk gafı değildi ve muhtemelen son gafı da olmayacak.


0 Yorum

Yorum Yap