Sahalarda görmek istediğimiz hareketler

Türk basınının en cevval muharrirlerinden Ahmet Hakan yine sağlam bir detay yakaladı ve yine Fetullah Gülen'e mahalle ağzıyla ifade edeceksek döner bıçaklarıyla daldı...

EYLEM | HABER MERKEZİ

Ahmet Hakan bugünkü yazısına "Nerede *eks orada Fetullah Gülen" (afedersiniz) başlığı atarken sözlerine de tam bir Eylem yazarı üslubuyla başladı:

"BILL Clinton'ın başı, Monica ile seks skandalına karışması nedeniyle belaya girdiğinde... Fetullah Gülen, yememiş içmemiş hemen Bill Clinton'a bir teselli mektubu yazıp göndermiş."

Sonrasında ise tam bir Eylem editörü edasıyla şu soruları sordu ki biz bile daha fazlasını soramazdık: Teselli mektubunda ne dedi acaba? “Mahzun olma yiğidim” mi dedi? “Monica'nın evine ateşler salınsın” mı dedi? “Senin oval ofisinin kurbanı olurum” mu dedi?

İşte Türk basınında görmek istediğimiz üslup ve aynı zamanda Eylem'in diline en çok yaklaşan yazarın yazısı diyerek yazının tamamını sizlerle paylaşmak isterdik ama Hürriyet'in avukatları anında davayı açıyor, kusura bakmayın bu kadarını verebildik...


0 Yorum

Yorum Yap