Payitaht Abdülhamid’deki Zeynep Hemşire kim?

Sultan 2. Abdülhamid Han’ın devleti idare ettiği yılları konu alan TRT 1’in sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in Zeynep Hemşiresinin gerçek adı ve karakterine ilişkin kısa ve net bilgiler…

Payitaht Abdülhamid dizisinde bugüne kadar oynayan ve ayrılan birçok isim izleyicinin gönlünde taht kurdu. Başarılı oyuncuları buluşturan dönem dizisi projesi olan Payitaht Abdülhamid yeni sezonda da Osmanlı Devletini yıkmaya çalışanlara karşı Sultan Abdülhamid'in gösterdiği müthiş mücadeleyi konu almaya devam ediyor.

ZEYNEP HEMŞİRE KARAKTERİ MERAK KONUSU OLDU

Dizinin son bölümlerine damga vuran isimlerden biri de Zeynep Hemşire oldu. Payitaht dizisindeki rolüyle izleyiciye gel gitler yaşatan Zeynep Hemşire hakkında uzun süre iyi mi kötü mü bir karakter olduğu konusunda çelişkiler ekrana yansıtıldı.

İntikam hırsı ile devlet düşmanlarının yanında olmasına ve onlara çalışmasına rağmen Payitaht  dizisinde Sultan Abdülhamid ve ailesini tanıdıkça birçok konuda vicdanen rahatsız olduğu belli olan Zeynep Hemşire oyunculuğu ile de izleyiciyi kendisine hayran bıraktı.

Peki kim bu Payitaht Abdülhamid dizisinin Zeynep Hemşiresi?

Güçlü kadrosuyla ekranlarda olan güçlü projeye bu karakterle dahil olan ünlü isim oyuncu Sedef Avcı. Çok genç yaşlardan bu yana ekranlarda olan Sedef Avcı (nam-ı diğer Zeynep Hemşire) Ezel dizisindeki rolüyle de hafızalarda. Avcı şuan 36 yaşında. Kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kasabalı ile evli olan Sedef Avcı'nın Can isminde bir oğlu var.

se1

se2

se3

se4

Untitled-3

Untitled-3_1

 


0 Yorum

Yorum Yap