Kişiye özel isimli plakalık yaptırılabilir mi? İsim ve ışıklı plakalıklar kullanışlı mı?

Kişiye özel isimli plakalık, ışıklı plakalık yaptırmadan önce dikkat edilecek şeyler. Uyarıları okumadan isimli ya da ışıklı pleksi plakalık yaptırmayın

Arabalarımız artık sadece birer vasıta değil özel alan ve özel oyuncaklarımız olma yolunda. Bu nedenle aracını kendisi için özelleştirenlerin sayısı günden güne artıyor. Plakalık talebi de bu talepten doğan yeni bir sektör. Peki kişiye, isme özel plakalık yapılabiliyor mu? Bunlara plakalar oluyor mu? Trafikte herhangi bir mani ya da zararlı tarafı var mı?

İşte kişise özel isimli plakalık konusunda bilmeniz gerekenler;

Kişiye özel isimli plakalık yaptırılabilir mi?
Evet

Kişiye özel isimli plakalık trafik cezası gerektirir mi?
Hayır

Kişiye özel isimli plakalık aynı zamanda ışıklı olabiliyor mu?
Evet

pl

DİKKAT ETMEMİZ GEREKENLER NELER?

Kişiye özel isimli ve ışıklı plakalık yaptırırken dikkat etmeniz gereken şey elbette plakalığın üretileceği malzeme. Bu malzemenin pleksi ismi verilen parlak “piyano black” de denilen piyano tuşlarının parlak siyahından olan bir malzeme olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Bu hem dayanıklılık hem de görünüm olarak hayal kırıklığı yaşamanızın önüne geçer.

İkinci dikkat etmeniz gereken ise yazı fontları. Yazı tipi ve harflerin kesimi amatör durursa birçok plakalık müşterisi gibi siz de mağdur hissedebilirsiniz. Bunun için bu şartları eğer uzaktan sipariş vererek alacaksanız plakalık yapıcı firmanızla baştan kesin biçimde konuşmalısınız. Gerekirse konuşurken kendisine de haber vererek sesini kaydedin.

Son olarak da kişiye özel isimli ve ışıklı plakalıklarınızın aç-tak olmasına, içerisinde hem vidalama yeri hem de çift taraflı bantlar olmasına dikkat edin.

 


0 Yorum

Yorum Yap