Michelin lastiği pahalı bulanlar için Michelin’in yan ürünü olan lastikler

Aracınıza lastik alacaksınız ve Michelin dışında marka tercih etmediğiniz halde yükselen lastik fiyatları nedeniyle daha ucuz ama kalitesi benzer olan Michelin yan ürünlerini arıyorsunuz. Metnimiz sizin için…

Aracınıza kışlık ya da yazlık lastik alacaksınız fakat büyük markaları tercih edecek kadar bütçe ayırmanız söz konusu değil. Aradığınız lastik eğer Michelin ise bu markanın az bir kalite farkıyla ürettirdiği yan ürünü olan lastik markarları olduğunu biliyor musunuz?

Michelin'in yan ürünü olan lastikler

Buyrun kısa kısa Michelin'in yan ürünü olan lastik markalarını sıralayalım. Bu markaların tamamını denememiz ne yazık ki mümkün olmadığı için sadece genel geçer bir bilgi verecek, kullanıcı deneyimlerini paylaşamayacağız. 

O nedenle bu markaları kullanan vatandaşlarımızın metnin alt bölümünde yer alan yorum bölümünden tüm Türkiye'deki otomobil kullanıcılarına lastik alırken tavsiye niteliği oluşturacak deneyimlerini paylaşmalarını rica ederiz.

İşte Michelin yan sanayisi olarak bilinen lastik markaları;

Riken,
BFGoodrich,
Kormoran,
Kleber,
Taurus,
Uniroyal.

Bu markalar tıpkı Michelin gibi Güney Amerika'da üretilen ve bu markanın desteklediği, orjinalinden belli başlı malzeme farkları olması dışında kalite algısı olarak yakın lastik markalarıdır.

Yorum ve deneyimlerinizi yorumlara eklemeyi unutmayın.


0 Yorum
  1. Mfatih

    Falken tavsiye ederim

Yorum Yap