'Hainler korkmuyor ve milletimiz ısrar ediyorsa...'

Anayasa değişikliğini süratle gündemimize sokan MHP Lideri Bahçeli, aynı hızla 'idam' tartışmasına giriyor.

EYLEM | HABER MERKEZİ

15 Temmuz'da topukları popolarına vura vura kaçan, başaramadıklarını anlayınca elleri ensede teslim olan darbecileri ilk gördüğümüz an talep etmiştik "idam"ı.

Ardından baktık Cumhurbaşkanı da aynı şeyi düşünüyor. Bastırdık. Fakat bir süre sonra "çatlak" sesler duyulmaya başlandı.

Yok efendim dengelermiş, yok efendim hassas dönemlermiş... İçimizden bir ses yükseldi: Biz bu darbecileri asmayıp besleyecek miyiz?"

Meclisi bombalansa kendi darbecilerinin anasını ağlatacak Avrupa için, o Avrupa'nın insan hakları zırvaları için konuyu gündemimizden çekip almak istediler.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, buna dur da demeye hazırlanıyor...

"DARBECİYİM! ASIN BENİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişimi davası dün başladı. Dava kapsamında yargılanan darbecilerden biri "Ben darbe yaptım. Bunun cezası idam bile olsa hiç canım yanmaz. İntihar olmayacağını bilsem sandalyeyi ben düşürürüm. Benim yaptığım tek şey Gökhan Paşam ve Semih Paşam tarafından bana verilen görevi yapmaktı. Bize verilen görev Cumhurbaşkanını sağ salim Ankara'ya götürmekti” dedi.

"MADEM KORKMUYORLAR..."

Bahçeli de herkesin gönlünden geçen şu cümleleri sarf etti:

"Hainler idamdan korkmuyor ve milletimiz de idam talebinde ısrar ediyorsa, o zaman bize düşen bu kanuni düzenlemeyi TBMM'de yapmak, Türkiye düşmanlarına hak ettiği cezayı vermektir. AKP top çevirmesin, zamana oynamasın, hakikaten idamın geri getirilmesi konusunda samimiyse, MHP'nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir."


0 Yorum

Yorum Yap