Hadi nasıl kazanılır? Bilgi yarışması Hadi'yi kazanma yolları

Bilgi yarışması Hadi tam bir çılgınlık haline dönüştü. Günde 10 bin ila 20 bin TL arasında para kazandıran canlı bilgi yarışması Hadi nasıl kazanılır? Bilgi birikiminiz ile para kazanmak istiyorsanız binlece kişiyle yarışarak içlerinden çıkıp her gün kasanıza belli miktarda para kazanararak aktarmanız mümkün. İşte ayrıntılar

Hadi bilgi yarışması cep telefonları üzerinden aynı anda görüntülü ve 3 şıktan oluşan 12 soru ile her gün binlerce lira para kazandırıyor. Yarışmacılar görüntülü olarak sorulan 3 seçenekli sorulara cevap verirken ipuçlarını da yarışmanın sosyal medya hesabı olan instagram @hadioynalive üzerinden görebiliyor. Peki Hadi nasıl kazanılır? Hadi'de para kazanmanın püf noktaları neler? İşte soruların cevabını bilmeseniz bile hızlı olursanız Hadi'yi kazanmanın yolları.

1 SORU İPUCU İLE CEPTE

Hadi'nin sosyal medya hesabı @hadioynalive üzerinden her yarışma öncesi verilen ipuçlarını takip ederek 12 sorudan birinin cevabını garantileyerek işe başlayın.

HADİ JOKERİ ALIN

Bir ya da birkaç soruda yanılma payınız için uygulamayı birkaç kişinin cep telefonuna kurarak referansa kendi kullanıcı adınızı yazın. Böylece de Hadi uygulamasını kurduğunuz her yarışmacıdan 1 joker hakkı elde eder ve yanılma hakkı kazanırsınız. Bilemediğiniz sorularda joker devreye girer ve bilmiş sayılırsınız.

ÇOKLU OYNAYIN

1 ipucu birkaç da jokeriniz var ise 3 ya da 4 sorunun cevabını cepte sayabilirsiniz. İlk 4 soru da zorluk derecesi düşük olan ve hayatın içinden sorular olduğu için şimdiden 12'de 8'i bildiniz.

Geriye kalan 4 soru için en önemli yöntem beyin fırtınası. 10 saniye süresi olan soruları hızlı cevaplayabilmeniz için Hadi bilgi yarışmasını 3-4 kişinin olduğu ortamlarda oynayın. Böylece kazanma payınız artar.

VE EN ÖNEMLİSİ: YARDIMCI PİLOT YÖNTEMİ

Burası işin püf noktası 8 ila 10 soruyu yukarıdaki yöntemlerle doğru cevapladıktan sonra özellikle joker kullanılmayan 12. Soru için bir yardımcı arkadaşınız olmalı. Bu arkadaşınızın görevi soru ekranda belirir belirmez kendi telefonundan google'a sesli olarak sorudaki bir ya da iki anahtar kelimeyi söyleyerek hızlı sonuç alıp size söylemesi ile finali kazanmanızı sağlayacaktır.

E Hadi :)


0 Yorum

Yorum Yap