Hadi artık! Çözün şu meseleyi!

Eylem olarak Süleyman Özışık'a sormuştuk ama cevap Fuat Uğur'dan geldi. Biz Süleyman Özışık'ı severiz işin aslı ama Fuat Uğur bildiğimiz bir isim değil. Ancak Süleyman Özışık'tan rivayetle sorularımızın bir kısmına cevap verdiği için alıntılayalım dedik.

Fuat Uğur, Süleyman Özışık'ı arayıp sormuş: Kim bu alaşağı edilecek gazeteciler? Süleyman Özışık cevap vermiş: Hilal Kaplan, Haşmet Babaoğlu, Ahmet Kekeç, Melih Altınok Kurtuluş Tayiz. Bir de eklemiş: Aklınıza gelebilecek diğer malum yazarlar, gazete yöneticileri. Eylem olarak bizim aklımıza bu isimler gelmemişti. Diğer malum yazarların kim olduğunu da bilmiyoruz açıkçası. Aydınlatılmayı bekliyoruz.

Böylesine bir ithamda bulunan Süleyman Özışık ise kendisini toplantıya çağıran kişiyi söylememiş. Bu nedenle yineliyoruz: Davutoğlu'nun sosyal medya sorumlusu olduğunu söylediğiniz kişi kim? Bahse konu konuşma teke tekte geçmiş bu arada yani üçüncü bir şahidi de yok. Ama şahidi olmayan bu baş başa konuşmayı Sayın Özışık Mustafa Varank ve Süleyman Soylu'ya da aktarmış.

Neyse bu hengamede Ahmet Davutoğlu'nun basın danışmanı Osman Sert suçlanan ekip adına olduğunu zannettiğimiz bir açıklama yaptı ve özetle şunu söyledi: Bunlar bir takım uydurma laflardır.

Yine aynı açıklamada Özışık ile telefonda görüştüğü iddia edilen Ali Sarıkaya da "Bizim gündemimiz referandum. Evet çıkması için koşturuyoruz" dedi ve kenara çıktı.

Bize düşmez ama sanki bu mesele Özışık ile ismini açıklamadığı bir şahıs arasında geçen bir konuşma gibi ve bu meseleyi bir netleştirseler de işimize baksak artık.


0 Yorum

Yorum Yap