Gökçek uçurumun kenarında selfie çekiyor

ATO Başkanlığında Emine Erdoğan'ın kuzenine karşı kaybeden Osman Gökçek'in babası Melih Gökçek 'Oğluma karşı yedi düvel birleşti' dedi. Bu topa girdiğine pişman olur mu bilinmez ancak bu 'O kedi buraya gelecek' çıkışı dışarıdan bir gözle bakıldığında Gökçek için pek de hayırlı bir netice vereceğe benzemiyor.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Osman Gökçek'in Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerini Gürsel Baran'a karşı kaybetmesi sonrası baba Gökçek'ten açıklama geldi.

Melih Gökçek, oğluna karşı 7 düvelin birleştiğini söyledi. Hedefindeki isim ise TOBB Başkanıydı.

"ÇÜNKÜ OSMAN ONUN YERİNE GEÇEBİLİRDİ"

Gökçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ‘gelecekte Osman Gökçek'in yerine oynayabileceği' endişesiyle oğluna karşı hareket ettiğini savundu.

SUYUNDAN DA KOY

Bununla da kalmayan Gökçek, Hisarcıklıoğlu'nu FETÖ'cülerle işbirliği yapmakla suçladı.

OSMAN'A ABİ GEREK

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Halbuki Rifat'la ben bu seçimden çok önce konuştum. Osman'ın adaylığı gündeme geldiğinde, bu çocuk sana karşı aday olacak değil. ATO'yu, Ankara'yı sevdiği için bir Ankara tecrübesi yaşamak istiyor ve Ankara'ya da yararlı olacağını düşünüyor. Osman'a ağabeylik yaparsın inşallah, dedim. Fakat o, Osman'ın kendi yerine aday olacağını düşünmüş. Yakın çevresinden öğrendiğim de bu. Ondan sonra ATO'yu organize ediyor".


0 Yorum

Yorum Yap