Garanti’de hesabınız varsa para biriktirmeyin!

Dün yaşadığımız bir sorun üzerine okurlarımız için bir tavsiye ve kulak aşinalığı oluşması açısından Garanti Bankası ile ilgili bir tecrübemizi aktaralım. Eğer akşam eve geldikçe cebinizdeki bozuklukları attığınız bir kumbaranız varsa ve Garanti Bankası müşterisi iseniz bu sevdadan yol yakınken dönün. Neden mi? İşte ayrıntıları;

Eylem'in tutumlu editörleri olarak akşam eve geldikçe gün içindeki alışverişlerden cebimizde kalan bozuk paraları attığımız biz kumbaramız vardı. Cam bir meyvesuyu şişesinde biriktirdiğimiz bu kumbarayı dolduğu anda heyecanla sayıp hesabımıza yatırmak istedik.

Kumbaradan çıkan ve tamamı 1 TL ile 50 Kuruş'tan oluşan toplam 420 TL ile Beşiktaş Balmumcu'da bulunan Esentepe Garanti Bankası şubesine götürdük. Bir güzel sıramızı aldık ve 15 dakika kadar bekledik.

Bundan sonrasını birinci tekil olarak anlatalım;

Sıramız geldiğinde öncesinde 100x4 ve 20 olmak üzere poşetlediğimiz bozuk paraları yeşil masanın arkasındaki ablamıza uzatıp “hesabıma para yatıracağım” dedim.

“Bir sormam lazım” diyerek masadan kalkan Garanti kızı 10 saniye sonra dönüp “Alamıyormuşuz. Başka bankalar alabilirmiş ama” dedi.

“Başka bankalar derken? Ben Garanti Bankası müşterisiyim. Neden başka bankaya gideyim. Böyle saçmalık olur mu?” şeklindeki serzenişim devam ederken.

“Maalesef alamayız” diyerek geri gönderildim.

Yani;

Artık marketlerde bile olan bozuk para sayma makinalarını şubelerine koymayan, müşterisine işini başka bankada halletmesi gerektiği kabilinden eblehçe akıllar veren Garanti Bankası ile çalışıyorsanız sakın para biriktirmeyin.

“Başka bir arzunuz?”


0 Yorum

Yorum Yap