Arnavutköy Aydın Kasap yorumları

Arnavutköy, Başakşehir, Habipler civarında uygun ve lezzetli et mekanı arayanlar için yeni bir tecrübemizi daha sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu kez Aydın Kasap Arnavutköy şubesi ile karşınızdayız...

Arnavutöy merkezde yer alan Aydın Kasap, bölgede görev yapan doktor arkadaşların tavsiyesi ile tanıştığımız yeni bir mekan oldu. Başakşehir'de bulunan ikametimizden konum bilgilerine baktığımızda yaklaşık 20 dakikaya tekabül eden 9 km'lik bir uzaklıkta olduğunu gördüğümüz Aydın Kasabı'na 4 kişilik bir akşam yemeği için gittik. 

Buyrun Arnavutköy Aydın Kasabı yorumlarımız ve fiyat bilgilerini inceleyelim;

Her şeyden önce söylemeliyiz ki mekanda 'Aydın Tava' olarak sipariş verebileceğiniz ve ortaya getirilen karışık tavada tavuk şiş, tavuk pirzola, kuzu pirzola, dana etinden kasap köfte, mantar, közde soğan ve biberlerin bir arada sunulduğu bir sofra ile karşılaşacaksınız. Servis tabaklarınızda ise bulgur pilavı ve sıcak bazlama ekmekleriniz sizi bekliyor olacak. 

Tecrübe ettiğimiz bu Aydın Tava sonrasında mutlaka bu mekanda bunu sipariş vermeniz gerektiğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. 

4 kişilik bir tava siparişiniz sonrasında ödeyeceğiniz miktar içeceklerinize göre değişkenlik gösterse de toplamda ortalama 100-140 TL civarında olacak. Yiyeceğiniz etlerin miktarı konusunda da endişeniz olmasın. Son derece yeterli ve tatmin edici bir sunumla karşılaşıyorsunuz. 

Gelin Aydın Kasap Arnavutköy'ü hizmet, fiyat ve servis açısından puanlayalım; 

Lezzet: 10/10

Çabukluk 10/10

Sunum 10/10

Müşteri ilişkileri 10/10

Çay ikramı var ve çay lezzeti 10/10

Mekanın eksiklerine de göz atalım;

Biz böylesine beğendiğimiz bir mekanda ev yapımı bir açık ayran aramadık değil. Ayrıca mekanın içerisi kış diyebileceğimiz bir havada gittiğimiz için olması gerekenden biraz soğuktu. 

Arka bölümde bulunan açık alan daha düzenli ve ısıtıcıların da kullanıldığı bir alan olarak değerlendirilirse açık hava seven ya da yemek sonrasında sigara içen müşteriler için daha verimli kullanılabilir. 

Konum bilgilerini aşağıda paylaşıyoruz;

 

Özetle Aydın Kasap Başakşehir, Arnavutköy ve Habipler civarında kolay ulaşacağınız ve makul fiyatlara yemek yiyeceğiniz bir yer olarak artık gedi.com.tr tavsiye listesindedir efendim. 

Afiyet olsun :)

 


0 Yorum
  1. mervan

    Gerçekten de gittiğim civar mekanlar arasında en iyilerden biri olarak söyleyebilirim. İlçenin yolları biraz sıkışık ve minibüs caddeleri dar ama ulaştıktan sonra memnun olduk. Mutlu olduk :)

Yorum Yap