Falken lastik nasıl? Alınır mı? Tavsiye ve yorum…

Japon lastik markalarından olan ve genellikle performans lastiği üreten Falken lastikleri Türkiye’de alınır mı? Kullananlar tavsiye ediyor mu? İşte Falken lastikle ilgili Eylem’in deneyimleri ve yorumları…

Falken lastiğin öncelikle dünya genelinde adından söz ettiren bir lastik firması olarak dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Bu da genel anlamda müşteri memnuniyeti yüzde 60-70'leri görmüş bir lastikten söz ettiğimizi ortaya koyuyor. Gelelim bizim deneyimimiz ve yorumumuza.

BİZ HANGİ FALKEN LASTİĞİ KULLANDIK?

215 45 R18 ebatta Mazda 3 kışlık Falken lastiklerini kullandık. Kar performansı ortalama diyebileceğimiz Falken lastiğin karsız soğuk havalarda performans ve konforu en iyi ve en pahalı 3-4 firmayı ayıracak olursak kesinlikle kullanılabilir bir marka olduğunu belirtebiliriz. Fiyat olarak oldukça makul olan Falken'in performans ve konforu ile kışlıklarda yukarıları zorlayabileceğine şahit olduk.

FALKEN YAZ LASTİĞİ ALINIR MI?

Bu bağlamda kış lastiğinin daha zor ve çetrefilli şart ve malzemelerden üretildiğini düşünecek olursak Falken lastiğin yaz lastiği hakkındaki çıkarımımız kesinlikle olumlu olacaktır.

BALON YAPMA, YIRTILMA SORUNU YOK

Falken büyük ölçülerde bile michelin ve pirelli gibi markaların yarı fiyatına satılıyor olmasına karşın bir petlas sertliğinde kesinlikle değil. Ayrıca yaklaşık 10 bin km kullandığımzı falken lastiklerimizle sert kotlara ve çukurlara girdiğimizi, balon yapma, yırtılma gibi bir sorunla da karşılaşmadığımızı içimiz rahat biçimde ifade edebiliriz.

Falken lastik yorumlarının yanı sıra şikayet sitelerinde yaptığımız incelemede de diğer markalara göre Falken'in kesinlikle fiyat, ömür ve performans olarak diğer lastiklere bakıp “O kadar para lastiğe verilir mi?” diye düşünürken imdadınıza yetişen bir ürün olduğunu aklınızdan çıkarmayın.


0 Yorum

Yorum Yap