El Bab şehitlerinin kanı kurumadan sihirli mikrofona konuşmak...

Herkesin tercihi kendisine ama bizim belediyelerin sırf gündeme gelip haber olmak için yaptığı işleri sevemedik bir türlü...

EYLEM | HABER MERKEZİ

Buradan ilan ediyoruz, bir gün sihirli server yarışması yapıp da internet portallarına ödül vermek isterseniz bizi yok sayabilirsiniz. Ödül verirseniz de almaya gelmeyeceğiz.

Meselemiz şu: 15 Temmuz'dan beri milletçe ayakta kalma savaşı veriyoruz, ekonomimizi sağlamlaştırmak için fonlar kurup kurumları o fona devrediyoruz, teşvik paketleri çıkarıyoruz ancak belediyelerimiz ne halta yaradığı belli olmayan ve hiçbir sosyal fayda içermeyen programlara milyonlar gömüyorlar.

Hepsini yok saysak dahi Suriye'de her gün şehitler veriyoruz. ÖSO, Ahrar ya da TSK diye ayırmıyoruz. Allah için vatanlarını koruma derdindeki Müslümanların kanı dökülüyor, cenazeleri kalkıyor ancak bütün bunlar olurken İstanbul'u fethinden mülhem isimli ilçemiz Fatih'in belediyesi "Sihirli Mikrofon" isimli bir ödül töreni düzenliyor.

Törene de 'iddialı göğüs dekoltesi' ile Gülşen'i davet edip, karşısına geçip izliyorlar. Üstelik Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Demir programı yanında eşiyle takip ediyor. Hani bize düşmez ama... Neyse...

Bırakın bu gereksiz faaliyetleri de sizi bütün Fatih alkışlasın. Bırakın bu kimsenin umurunda olmayan ve ödüllerini yaptırmak için promosyon ürünleri imal eden şirketlere dahi on binler ödediğiniz törenleri de sizi bütün Türkiye alkışlasın.

Cumhurbaşkanım, Reis; bu programları yasaklatın, yasaklatın da sizi 80 milyon vatan evladı alkışlasın.

Belediyelerimiz üç şairi çağırdıkları kültür sanat programlarına milyonlar yatırırken ve bu programların da memleketin kültürüne de sanatına da bir katkı yapmadığı açıkken devlet büyüklerimize bir çağrımız var: Sayın Büyüklerimiz, siz bütçeden pay aktarıyorsunuz belediyeler bu paraları boşuna harcayıp duruyor. 2018 yılında bu harcamaların hepsi için planlanan parayı kenara koyalım da o bütçeyle bu millete nasıl bir millet olduğunu hatırlatacak bir Çanakkale filmi, bir İstanbul'un fethi filmi ve bir de 15 Temmuz filmi çekelim.


0 Yorum

Yorum Yap