'Ebru birilerine göre cici terörist bunlar!'

CNN Türk'ün 15 Temmuz kahramanı Hande Fırat, Doğan TV Ankara Temsilcisi olarak yaptığı konuşmada HDP'yi hedefine oturttu ve buna da değdi. Fırat ikircikli tutumu çok önemli bir yerden yakaladı ve bakın nasıl eleştirdi.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Parametre programında Ebru Baki'nin konuğu olan Fırat, AK Parti, CHP ve MHP'nin teröre karşı ortak bildirisine imza attığını belirterek HDP'ye şunları söyledi:

"Neden HDP imza atmadı merak ediyorum. Gerçekten de bir açıklama bekliyorum. Açıklamıyorsan 'terörle aranda bağ var' duruşunda olduğun ortada" sözlerle yüklendi. Bizim müttefiklerimiz düpedüz PYD'ye YPG'ye silah temin ediyor, bomba temin ediyor. Ve bunları yıllar önce Cumhurbaşkanı Erdoğan söylemişti, 'Bunlara silah vermeyin, çünkü bunlar PKK'nın uzantısı. Bu silahlar Türkiye'ye gelecek ve bizim insanlarımızı öldürecek, katledecek.' Parlamentosunda konuşturan, terör örgütü diyemeyen; insan, para ve silah trafiğine göz yuman ülkeler ve kişiler alçaktır. Birilerine göre cici terörist bunlar. Terör örgütleri insan, silah ve para transferi ile ayakta kalıyor. Nereden oluyor bu transferler? Bilmiyor muyuz? Adı farklı olsa da kim destek veriyor. Paralar nerede toplanıyor? Daha dün sosyal medyada kim terörist diyemedi? Bu kadar açık ve net.


0 Yorum

Yorum Yap