Davutoğlu 45. sıraya düşene kadar neredeydiniz?

'Çevresindeki birkaç kişi Davutoğlu'nun etrafını sardı ve bu çevresi 'Reis dönemi bitti Hoca dönemi başlıyor' diye kampanya başlattılar. Beni bir toplantıya çağırdılar. 'Şu medyada şu ismi alaşağı edeceğiz, Cumhurbaşkanı'na yakın isimler, bizimle misin değil misin?' dediler. 'Aklınızı kaybetmişsiniz dedim.'

EYLEM | HABER MERKEZİ

Bu dehşetli ifadeler Süleyman Özışık'ın. Süleyman Özışık da İnternet Haber'in en çok okunan yazarlarından. Bu cümleleri de Habertürk'te, Senem Toluay Ilgaz'ın programında kurdu.

Bu burada bir dursun.

Kadir Güntepe'yi tanıyorsunuz. Beytüşşebap'ın eski kaymakamı idi. Ansızın başka yere atandı sonra birden Bylock kullanıcısı olduğu öne sürüldü ve şimdi tutuklu. Savcı değiliz. Hakim hiç değiliz. Hüküm giyene veya aklanana kadar kendisi sanıktır. Ancak kendisi olağanüstü Reis yanlısı ve şedit bir FETÖ düşmanı gibi görünüyordu. Hatta dışarıda olsa belki zahiren "Ben evet diyorum falanca sen de var mısın?" diye video çekecekti. Ama Eylem ekibi Kadir Güntepe'de doğal olmayan bir şeylerin olduğunu hep söyledi. Çünkü paçalarından abartı akıyordu.

Bu da burada bir dursun.

Bizim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdiğimizi ispat etmek için her yemekten sonra kendisine "Reis" demeye ihtiyacımız yok. Kendisi zaten bu necip cumhurun seçilmiş reisidir. Bizim, Reis'i sevmek için sürekli pozisyon değiştirip "Reis'i en çok seven ve uçağına hep binen biziz biz; biz Erdoğan'ı savunan yazarlar, gazetecileriz" deyip, dün savunduğumuz her şeyle kavga etmemize de gerek yok. Refah Partisi il başkanı iken nasıl seviyorsak bugün de öyle seviyoruz. Beklentisiz ve saplantısız.

Bunu da buraya bırakmış olalım.

Gelelim sorularımıza:

- Pek tabi Süleyman Özışık'ı severiz. Hatta öyle ki şuan medyada okunabilecek, dinlenebilecek, popülist söylemden uzak derinlikli bakış sağlayabilecek isimlerden top 10 yapıyoruz ve kendisi de o listede. Ama bu anlattığı meselede doğal olmayan bir şeyler var. Süleyman Bey, bu olayı yaşadıktan hemen sonra neden anlatmadı, neden yazmadı?

- Süleyman Bey, bu olayı televizyonda Davutoğlu'nun adı gündemde kırk beşinci sırada bile değilken anlatıyorsa ve bu da cesur bir ifşaat sayılıyorsa neden kendisini kimlerin davet ettiğini ve bahsi geçen gazetecilerin kim olduğunu hemen şu dakika açıklamıyor?

- Süleyman Bey, neden sizde bize doğal gelmeyen bir şeyler var?

Abdullah Gül'ün 7 Şubat krizinde Hakan Fidan'a "İfade vermeye git" dediğini de ilk sizden duymuştuk. Sonraları bir daha ses çıkmadı ama Abdullah Gül Meclis araştırma komisyonuna gönderdiği cevapta "Kesinlikle ifade vermeye gitmemesini söyledim" açıklamasında bulundu.

Cidden neden derenin kuşunu derenin taşıyla vuruyorsunuz?


0 Yorum

Yorum Yap