Bizim hukukumuzu kim savunacak?

Yarın bizim hukukumuzu savunacak adamları, dün bütün darbelere karşı bizim hukukumuzu savunup geri adım atmayan adamları sırf keyfimizden ötürü yerin dibine sokmayalım...

EYLEM | HABERİMSİ

1990'lı yıllardı, sistemi eleştiremiyorduk ve eleştirebilme hakkını istiyorduk. En azından eleştirenlerin cezalandırılmayacağı bir sistem arayışındaydık. 28 Şubat'ta "Dur bakalım o kadar da değil" dediler.

AK Parti'yi "Dur bakalım o kadar da değil" diyen askere "Sen dur biz sana göstereceğiz ne kadar olduğunu" cevabını veren millet iktidar yaptı. 15 Temmuz'da yine askerin içerisine sızmış bir ihanet cuntasına "Yerin altında da daha bu kadar var" diyerek kendi iradesine sahip çıktı.

7 Haziran'dı, 1 Kasım'dı derken şimdi içimizde inatçı ve laftan anlamaz bir akılla uğraşıyoruz.

Dışarıdan da değil, içeriden içimizden gelen eleştiriler yine kendi içimizde alışmadığımız bir hoyratlıkla karşılanıyor. Biz, bu değiliz. Bu şekilde olmamalıyız.

Abdullah Gül'ü en çok biz eleştiririz. Ahmet Davutoğlu'nu en çok biz eleştiririz. Recep Tayyip Erdoğan'ı da en çok biz eleştirebiliriz, eleştirme hakkına sahibiz. Ancak en çok da ona sahip çıkarız çünkü memleketin bütün yükünü omzunda taşıyan o.

ÖNERİMİZ

Abdullah Gül'ün her nabzın şerbeti olan açıklamalarını sevemedik. Ahmet Davutoğlu'nun milletin anlamayacağı ne kadar kavram varsa kullanmasını hiç benimseyemedik. Bütün bunlara rağmen memlekete ihanet etmediğinden emin olduğumuz herkesin konuşma hakkını savunuruz.

Hoyrat arkadaşlara da bunu öneriyoruz.

GERİLMEYİN

Germeyin yahu kendinizi, Gül'ün Erdoğan'la bir derdi varsa 40 yıldır tanışıyorlar aralarında halletsinler. Aralarında kavga varmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu adam benim ayağımı kaydırmaya çalıştı" demiş gibi ortalığı ayağa kaldırmak neden? Yahut çıkın açıklayın biz de bilelim. Öyle bir şey mi var?

Ahmet Davutoğlu, İlluminati üyesi falan mı? Biz mi bilmiyoruz? Böyle bir bilgi elinizdeyse paylaşın biz de üzerimize düşeni yapalım.

Ama elinizde net bir bilgi yoksa yapmayın Abiler, ayıp oluyor.

Yarın bizim hukukumuzu savunacak adamları, dün bütün darbelere karşı bizim hukukumuzu savunup geri adım atmayan adamları sırf keyfimizden ötürü yerin dibine sokmayalım.

Sonra yine biz pişman oluyoruz. Bizden söylemesi.


0 Yorum

Yorum Yap