Bir pedofili skandalı: Pizza Gate

Reddit Conde Nast Digital şirketine ait bir sosyal haber sitesi olan Reddit'te ve çeşitli sitelerde bir iddia artaya atıldı. Ünlü isimlerin masalarına meze olan 'çocuklar' ile ilgili olan bu pedofili skandalında öyle isimlerin ismi geçiyor ki...

EYLEM | HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz günlerde Reddit'te 90'lı yıllarda Belçika'nın bir kasaasında kaybolan kız ve erkek çocukları ile ilgili bir iddia gündeme geldi.

Bu iddiaya göre skandala "Pizza Gate" ismi veriliyor. Sebebi skandalda adı geçen ünlü isimlere "çocuk" pazarlayan ve ABD'de bu işin organizatörlüğünü yapan ismin "Comet Ping Pong” adındaki pizzacının sahibi James Alefantis olması.

Comet-Proposal-Promo-3b_900

Söz konusu pizzacıdan sipariş veren isimlerin "çocuk" istediklerinde bunu şifreli bir yöntemle yaptıkları da iddialar arasında.

Peynir = kız çocuğu, makarna = oğlan çocuğu (gibi)

Skandalın ise yalnızca tecavüz değil "işkence" ile ilgili olduğu da belirtiliyor.

ABD'NİN ÜNLÜ İSİMLERİ PEDOFİLİ SKANDALINA ORTAK

Türkiye'de de bir çok sosyal medya platformunda gündeme gelen skandala bulaşan ABD'li ünlü isimler ise Obama'dan Clinton'a kadar uzanıyor...

İşte söz konusu haberlerde olayın içinde olduğu iddia edilen isimler:

- Pizzacının sahibi Alefantis adındaki şahsın milyarder ABD'nin en zengin 16'ncı ismi olan George Soros'la ilişkisi olduğu iddia ediliyor. Soros'un en büyük bağışçısı olduğu American Bridge Pac'in de pedofili skandalı ile maddi ilişki içerisinde olduğu beliritliyor.

- Obama'nın geçmişte Comet Pizza'ya bağışta bulunduğu belirtiliyor. Pizzacıya yollanan bir e-postada Obama'nın, özel bir parti için, Chicago'dan Washington'a 65 bin dolarlık pizza sipariş ettiğinden söz ediliyor.

NEDEN "GATE"?

1972-1974 yılları arasında Washington'da yaşanan ve Başkan Richard Nixon'ın istifa etmesiyle sonuçlanan siyasi bir skadal yaşanmıştı. Watergate isimli iş merkezinde yaşanan bir hırsızlık olayıyla başlayan film ve koca bir skandal bu sebeple "Water Gate" simi ile anılmıştı.

Söz konusu pedofili skandalına "Gate" isminin verilmesinin amacının içerisinde çok ünlü isimlerin de karıştığı "Water Gate" skandalına atıfta bulunmak olabileceği düşünülüyor.

 


0 Yorum
  1. Ahu Orakçıoğlu

    Richard nixon ile ilgili bağlantı yalnızca gate kısmında değil. Nixon da bu satanist pedofili şebekesinin bir üyesi olarak tanımlanıyor. Avusralya'da bu konuda basın toplantısı düzenleyen kurbanlardan Fiona Barnett i n iddialarını okuyunuz. İddialara göre Olay yalnızca pedofili ve işkence değil. Çocukların satanist ritüeller ile işkence ile öldürülüp tecavüz edildiği de söyleniyor.

Yorum Yap