Barbaros’un içinden geçtiler! Doğru bulmuyoruz…

Türkiye’de birbiri ardına gerçekleşen terör saldırılarını “gerizekalı” bir kurnazlıkla güya İslam’la ilişkilendirerek ‘OH’ çeken Barbaros Şansal için “kaderin üstünde bir kader vardır” kuralı işledi.

EYLEM | HABERİMSİ

Sırtını Kıbrıs'ta bir otel odasına yaslayan Barbaros Şansal Reina saldırısından sonra Türkiye'nin bunları hakettiğini, gerici, bağnaz bir insanlar topluluğu olduğunu kahkahalar içerisinde anlatırken son söz olarak “Bokunda boğul Türkiye” demişti.

Ancak işler modacı Barbaros Şansal'ın planladığı gibi gitmedi. Şansal söz konusu paylaşımından sonra Kıbrıs yönetiminde Türkiye'ye iade edilme kararıyla gözaltına alındı. Havalimanından Türkiye uçağına bindirilen Barbaros Şansal Atatürk Havalimanı'na indiğinde kendisini 1400 kilometre uzaktan “bağnazlar” olarak tanımladığı vatandaşlar bekliyordu.

Görkemli bir karşılama olduğu daha ilk saniyesinden belli olan olay uçağın kapısı açıldığı anda başladı. Vatandaşlar ağır tahrik ve acısına kahkahalarla mukabele eden modacıya bir süre eşlik etti.

BOKUNDA BOĞULUYORDU Kİ…

Artık Türkiye sınırları içerisinde olan Barbaros Şansal'ı bokunda boğulmaktan kendisini gözaltına almaya gelen polisler kurtardı.

Biz eylem.com.tr olarak Barbaros Şansal'a uygulanan bu “içinden geçme” denemesini doğru bulmuyoruz.

*İçinden geçmek: Yeni nesil otomobil yarışı tutkunlarının jargonunda rakip aracı onur kırıcı biçimde sollamak.


0 Yorum

Yorum Yap