Antalya'da patlama!

Ticaret ve Sanayi Odası'nın otoparkında patlama meydana geldi.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Bu sabah saat 9 civarında Antalya Ticaret ve Sanayi odasının Çevreyolu üzerindeki binasında, otoparkta bir patlama meydana geldi.

ÖLÜ ve YARALI SAYISI

Olayda 10 kişinin yaralandığı belirtildi. Ölen ise olmadı.

NEDEN MEYDANA GELDİ?

Saldırı ile ilgili LPG'li bir aracın patlama ihtimali üzerinde duruluyor.

BÜYÜKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Menderes Türel şunları söyledi:

"Otoparkta bir araçta patlama söz konusu. Bina cam cephe olduğu için camların bir anda kırılmasıyla büyük bir patlama intiba söz konusu. 10-12 vatandaşımız cam kırıkları nedeniyle yaralandı, hayati tehlike söz konusu değil. Öğle saatlerinde benim de burada bir konuşmam olacaktı. Planımda bir değişiklik yok.

Terör eylemi olduğu intiba bende gözükmüyor. Değerlendirmeyi uzmanlara bırakmak lazım. Terör eylemleri şehirlerin kalabalık yerlerinde yapıldığını biliyoruz. Burası şehir merkezine uzak ve kimsenin olmadığı saatte meydana gelmiş bir patlama."

VALİLK'TEN AÇIKLAMA

Antalya Valiliği'nden yapılan ilk açıklamada şöyle denilmişti:

"Sabah saat 08.55 civarında, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası arkasındaki açık otoparkta park edilmiş bir araçta, henüz sebebi anlaşılamayan bir patlama meydana gelmiştir. Patlama sonucunda herhangi bir can kaybı yoktur. Çevre binalarda meydana gelen cam kırılmaları sebebiyle 10 kişi cam kesiği şeklinde yaralanmıştır. Olayın sebebiyle ilgili bulgulara ulaşıldıkça kamuoyuyla paylaşılacaktır."


0 Yorum

Yorum Yap