Adam haklı beyler! Sövmeyin!

Trabzonspor maçında aşırı küfre maruz kalan Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu maç sonunda bu 'Ana-bacı' konusuna ilişkin önemli sözler söyledi.

EYLEM | HAKKI TUTUP KALDIRAN HABER

Belözoğlu, oynadığı kulüp dışında tüm taraftarlardan küfür yiyen isimlerden biri olarak biliniyor. Hani o hedefine doğru işaret parmağı ileride, büzülmüş dudaklar ve 45 derece açıyla ters yöne dikilmiş kaşlarıyla hafızalarımızdaki Emre... 

Kah küfür ederken, kah hakaret ederken, kah bağırırken hatırlayacağımız Emre Belözoğlu... (Bkz: Foto1)

c_1

Bir antipatisi olduğu gerçeği artık genel kabul görse de Emre dün Trabzonspor taraftarının küfürlerine ilişkin açıklamalarında sonuna kadar haklıydı. Müslümanlar olarak antipatik bulduğumuz birine küfretme hakkımız olmadığı gibi oynanan oyunun futbol olması, bizden başka küfredenlerin de olması gibi gerekçeler de bunu legal hale getirmez. O nedenle "ölüm var, hesap var" diyerek büyük "ŞAH" çeken Emre'yi dikkate alan 3 puanı hanesine yazdırır. 

Son olarak (fotoğraflardan anlaşıldığı üzere) söylediklerinin kendisi için de geçerli olduğunu Emre'ye hatırlatmak suretiyle sözü ona bırakalım ve kulak verelim;

MAÇTAN ÖNCE "ALLAH, BİSMİLLAH"

"Maç öncesi ısınmak için sahaya çıktığımızda önce 'Ya Allah, Bismillah, Allahuekber' diyorsunuz. Sonra bana ana avrat küfürler... Yakışıyor mu? Siz ülke için mi buraya geliyorsunuz? Yoksa Emre Belözoğlu'na küfretmek için mi geliyorsunuz?

"ANNEM VE EŞİM HAKETMİYOR"

"Ben 36 yaşındayım. Annem ve eşim bunları hak etmedi etmiyor. Trabzon dediğimizde bu ülkenin en dindar, en milliyetçi insanlarının yetiştiği yer aklımıza geliyor. Yakışmıyor! Yarın bir gün bunlara hakkımı helal etmeyeceğim."

 


0 Yorum

Yorum Yap