AB'nin her yeri yaptırım olsa ne yazar?

AB ile restleşmelere Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil oldu.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AP Başkanı Mertin Schulz'a cevap verdi.

"Batı ne diyor, 'İdam olmaz, nereden bunu konuşuyorsunuz' diyor. Ben de buradan Batı'ya sesleniyorum, ey Batı bu milletin kaderi sizin elinizde değil, bu milletin kaderi bizim elimizdedir" diyen Erdoğan şöyle devam etti:

Bugün dünyanın büyük bir çoğunluğunda da bu (idam) var. Kimsin sen ya? Neymiş orada bir parlamentonun başkanı. Nesin sen Sen, Türkiye adına ne zamandan beri karar verme yetkisine sahip oldun 53 yıldır Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne almayan sen veya siz, nasıl olur da Türkiye hakkında böyle bir karar verme yoluna gidersiniz? Sen daha Türkiye'yi tanıyamamışsın. Türkiye'deki birileriyle çevirdiğiniz fırıldaklar bu millet adına değildir, bu millet kendi kararını kendi verir, kendi göbeğini kendi keser.

Şu terbiyesize bak 'Yaptırım uygularız' diyor senin her yerin yaptırım olsa ne yazar? Geç kalıyorsun geç biz de bu saldırıya cevap olarak onların kullandığı ne kadar hain varsa onların başını eziyoruz ezeceğiz.

SHULZ NE DEMİŞTİ?

Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz, Türkiye'ye idam cezasının yeniden getirilmesinin kırmızı çizginin aşılması anlamına geleceğini söyleyerek, müzakereleri durdurma tehdidinde bulunmuştu.

AB'NİN HER YERİ YAPTIRIM OLSA NE YAZAR?

Avrupa Birliği'nin bitmek tükenmek bilmeyen tehditlerinin ne zaman sona ereceği, müzakereleri durdurmaları durumunda Türkiye'ye ne zarar geleceği ise merak konusu.


0 Yorum

Yorum Yap