3. Nesil Mazda 3 akü fiyatları? (2014-2018 skyactiv-G)

Japon otomotiv devi Mazda’nın dünya piyasasında son 3 yıla damga vuran yeni skyactiv motor ve Kodo tasarım ailesinin üyesi olan Mazda 3 için eylem editörlerinin edindiği akü fiyatları… İşte aküsü biten Mazda 3’ümüz için araştırdığımız dönemde aldığımız Mazda 3 akü fiyatları

Şubat ayı başlarında yaşadığımız akü bitmesi ve akü fiyatları araştırma sürecinde edindiğimiz bilgiye göre start-stop özellikli araçlardan olan Mazda 3'ün kullandığı aküler de bu teknoloji için üretilmiş özel aküler. Ve dolayısıyla sanayiden Hyundai Era için 150 TL'ye alacağınız aküler gibi uygun rakamlar beklemeyin.

Ancak yolda kaldığınızda size bunu 650 TL'ye satmaya çalışan üzerine de 150 TL işçilik isteyen Ankara'daki Mazda ustalarının kucağına da balıklama atlamayın.

MUTLU İNTERNET FİYATI

3. nesil Mazda 3 akü fiyatları araştırmamızda internette mutlu akü için verilen fiyatlar 432 ile 480 TL arasında. Bunlar 12v 72Ah 720A olanlar.

İNCİ İNTERNET FİYATI

Yine 3. Nesil Mazda 3'ümüz için internette eş değer akülerden İnci'ye ait olan EFB için de 363 Tl fiyat alabildik.

MAZDA SERVİSİNİN FİYATI

Ayrıca Üsküdar'da bulunan Merser Mazda yetkili servisini aradığımızda aracın orijinal aküsünün 400 TL olduğunu söylemesi içimize su serpti ve Merser'in yolunu tuttuk.

TAVSİYEMİZ

Bu durumda biz yetkili servis öneriyoruz ki. Hem yabancı eller değmemiş olacak. Kafamız rahat olacak. Hem de aldığımız fiyatların ortasında yer alarak oldukça makul bir teklife Mazda servis ağının gelişmesine katkı sunarak devam etmiş olacağız.

İyi yolculuklar.


0 Yorum

Yorum Yap