17 ilçede asansörler durdu! Yüklerinizden kurtulun

Asansör kullanacaklar dikkat! Eve gitmeden mutlaka okuyun. İstanbul'da 29 ilçeden 17'sinde elektrik yok.

EYLEM | HABER MERKEZİ

İstanbul'da tam 17 ilçede elektrik kesintisi yaşanıyor. Ancak 'kesinti' tanımının çerçevesine sığacak kadar küçük çaplı bir durumdan söz etmek mümkün değil.

Geçtiğimiz yıl da yaşanan ve günlerce süren kesintinin bir benzeri ile karşı karşıyayız.

Durumun vehametini şuradan anlamak mümkün; Normal şartlar altında herhangi bir kesinti sırasında arasak dahi kesinlikle ulaşamayacağımız BEDAŞ kendiliğinden açıklama yaptı. 

Sorunu "Ulusal elektrik sistemi arızası" olarak tanımlayan yetkili abilerimiz, kibarca "bir süre perişansınız" dedi ve ekledi: "Başka bölgelerden ara sıra elektrik vermeye çalışacağız."

ASANSÖR YOK

Bu da demek oluyor ki İstanbul'da an itibarıyla 17 ilçede evinize döndüğünüzde asansörler çalışmayacak. Onun için siparişleri unutmuş numarası yapın. Ağır yüklerinizden kurtulun ve besmele çekip vurun kendinizi merdivene. 

Oturmayacaktınız daha dün şehrin gökyüzü bildiğimiz yerlerine!

İŞTE O İLÇELER

Bağcılar, Başakşehir, Güngören, B.çekmece, Pendik, Esenyurt, Beylikdüzü, Ataşehir, Maltepe, Bakırköy ve daha bir sürü ilçede elektrik yok. Ya da gitmek üzere.

Bu arada "Toplam kaç ilçe var ki?" diyenler için cevap: 29 :)

SAKARYA ve KOCAELİ'NDE DE YOK

Bu arada çevre illerde de elektrik kesintileri haberleri gelmeye başladı.

BAKANLIK "HAVA ŞARTLARI" DİYOR

Enerji Bakanlığı'na göre elektrik kesintilerinin sebebi yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle, iletim hatlarında arıza yaşanması.


0 Yorum

Yorum Yap