PES myClub’ta dünya geneli myclub turnuvaları ne zaman yapılıyor?

PES tutkunu oyunseverlerin merakla beklediği ve ekranda gördüğü an en mutlu olduğu turnuvalar PES myClub turnuvalarıdır. Peki zamanlamasını tutturmakta güçlük çektiğiniz PES myClub turnuva maçları ne zaman düzenleniyor? myClub ön eleme ve son 16 maçları hangi periyotlarla yapılıyor? İşte yanıtı…

PES tutkunlarının merakla beklediği ve en önemli PES etkinliği olan dünya çapındaki myClub turnuvaları zamanlama ve turnuva saati olarak futbol oyunlarında PES'i tercih eden oyunseverleri çoğu zaman üzüyor. Çünkü PES oynayanlar eğer her gün PS4 kullanmıyorlarsa myClub maçlarının ne zaman yapılacağına ilişkin bildirim almıyor. İşte myClub turnuva maçlarını ve ön elemeleri kaçırmamanız için bazı ipuçları;

Önce en çok merak edilenle başlayalım ve zaman problemini çözelim.

PES MYCLUB MAÇLARI NE ZAMAN YAPILIYOR?

KONAMI'nin düzenlediği ve her yıl yeni serisini hizmete sunduğu pro evolution soccer (PES) online müsabaka ve kariyer özelliği olan myClub sistemi üzerinde “myClub açık” adını verdiği turnuvalarla dünya çapındaki PES severlerin birbiriyle maç yapmasını ve ödüller almasını sağlıyor.

PES'in şampiyonlar ligi olarak adlandırabileceğimiz myClub maçlarını kaçırmak istemiyorsanız özellikle Cumartesi ve Pazar günlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Genellikle bu haftasonu günlerinden birinde ve genellikle saat 23.00'da ya da gece 01.00'da düzenleniyor.

Genellikle bu iki günden birinde düzenlenen büyük turnuvaları kaçırmamak için ise yapmanız gereken şey;

Cumartesi ve Pazar günleri sabah uyandığınızda myClub'a giriş yaparsanız “NELER VAR” bölümünde myClub Açık seçeneğini 24 saat kala görmeye başlarsınız. Eğer orada turnuvayı görüyorsanız kaç saat kaldığı uyarısını kontrol ederek alarmınızı o saate ayarlayabilirsiniz.

Sonrasında yapmanız gereken şey yaklaşık 36 dakika sürecek olan ön eleme maçlarında alabildiğiniz kadar puan ve atabildiğiniz kadar gol atmak.

İyi oyunlar


0 Yorum

Yorum Yap