Tüp bebekte Deniz Gökalp Kaya hasta yaklaşımı nasıl? İşte Deniz Gökalp Kaya yorumları

Gedi.com.tr olarak öncelikle sadece kendi tecrübelerimiz ve ciddi araştırmalarımız sonucu içerikler hazırladığımızı hatırlatarak söze başlayalım ve Yrd. Doç. Dr. Deniz Gökalp Kaya yorumları konusunun arka arkaya denenmiş kendi tecrübemiz ile sayfalarımıza yansıdığını belirtelim. Buyrun başarı, teknoloji kullanımı ve ilgi açısından Deniz Gökalp Kaya değerlendirmesi...

İnfertilite ve Tüp bebek tedavisinde Deniz Gökalp Kaya hakkındaki değerlendirme ve yorumlarımızı birkaç başlıkta inceleyebiliriz. Bunlar ehil olma, ilgili olma ve takipçi olma şeklinde sıralanabilir.

DENİZ GÖKALP KAYA TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE EHİL BİRİ Mİ?

Kesinlikle evet. Deniz Gökalp Kaya uzun süredir ve halen Liv Hospital Ulus'ta Tüp Bebek merkezinin lider doktoru olarak hizmet veriyor. Ve bu merkeze transfer edilmesinin dışında yoğunluğu, yurt dışı faaliyetleri, katıldığı konferanslar ve teşhisler noktasında otorite sayılabilecek birkaç ismin arasına ilk sıralarda yer edinebileğini düşünüyoruz.

DENİZ GÖKALP KAYA'NIN HASTA İLİŞKİLERİ NASIL? İLGİLİ BİR DOKTOR MU?

Bu noktada Deniz Gökalp Kaya'nın belki ilmen kendisinin gerisinde sayılabilecek birçok hocaya göre ekside olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz. İş hayatını, mesleki gelişim hayatıyla programlama anlamında çok fazla iç içe tuttuğu için hastalarının birçoğu yaklaşık 16 günlük tedavi sürecinde doktorlarının yüzünü toplamda 8-15 dakika görebiliyor. Bunu Deniz Gökalp ile arka arkaya gerçekleştirdiğimiz 4 tedavi sonrasında söylüyoruz.

Evlat hasreti ile yanıp tutuşan aileler olarak bu süreçte doktorunuzun ağzından çıkacak her kelimeye daha ayrı bir anlam yükleyeceğiniz bu fiziksel tedavinin yanısıra psikolojik süreçte yanınızda duygusal ve doktorunuz olarak çok etkili bir destek arıyorsunuz. Ancak Kaya'nın hastası olacaksanız bunları beklemeniz sizi sarsar. Zira kontrollerinizin ardından bilgi vermek için kapısını dahi kapatmadan sizi “Onlar anlatırlar” diyerek hemşire odasına gönderecektir.

Yine ilgi ve üçüncü başlığımız olan takip sürecini birleştirebileceğimiz bu bölümde de hasta takibi açısından Kaya'nın sıkıntılı bir ilişki kurduğunu örnekleriyle açıklayabiliriz.

Sık sık yurtdışı seyahatleri yapan Yrd. Doç Dr. Deniz Gökalp Kaya bu seyahatleri görüşme için günü ve saati belli olan hastalarına göre ayarlamadığı için 3 ya da 4 günlük periyotlarla kontrole gittiğiniz dönemde bir anda kontrollerinizden birinde bulunmayabiliyor. Yurtdışında olduğu söylenerek bir başka doktor tarafından kontrol edilmek durumu ile karşı karşıya kalıyorsunuz.  Bu doktor genellikle yan odada bulunan Berk bey oluyor.

Bu anlamda bir kadın doktor ile çalışmanızda eğer belli hassasiyetleriniz varsa bunun bir önemi kalmıyor çünkü o gün o saatte kontrolünüzün gerçekleşmesi gerekiyor ve Deniz hoca binlerce kilometrelerce uzakta.

BAŞARISIZ OLURSANIZ…

Daha kötüsü tüp bebek merkezlerinde şu bir gelenektir. Başarısız tedavilerden sonra doktorunuz sizi çağırır. Bunun nedenleri konusunda tam olarak tespit edemese de olasılıklar üzerine bir bilgilendirme, yanınızda olduğunu hissettirme, bir sonrakinde durumun farklı olması için farklı yollara başvurulabileceğine yönelik bir konuşma gerçekleştirir. Ancak Deniz Gökalp Kaya ile başarısız olmuş iseniz size kötü haberi veren embriyolog son görüştüğünüz kişi olur.

DENİZ GÖKALP KAYA'NIN VE LİV HOSPİTAL'İN EKİBİ NASIL?

Deniz Hoca'nın işinde ehil olmasının yanısıra Liv Hospital tüp bebek merkezinin hemşire, sekreterya ve laboratuvar ekibi de başarılı, iyi niyetli ve seçilerek oraya getirilmiş insanlar olduğunu belli ediyorlar.

Ayrıca teknik ve temizlik anlamda laboratuvar ve kullanılan teknolojinin büyük önem arz ettiği tüp bebek tedavisinde Liv hospital Ulus'un yeterli, masraftan kaçınmadan hazırlandığını ve düzen anlamında işlerin karışma olasılığının minimuma indirildiğini söyleyebiliriz.

KAYA'NIN BAŞARI ORANI NEDİR?

Kaya'nın sebepsiz infertilite ya da çok sıradışı vakalar dışında başarı oranının düşük olmadığını tahmin etmekle beraberelimizde kesin bir rakam olmadığı için bu başlığın altını kesin bilgilerle doldurmuyoruz. Bizim tecrübemiz 4'te 0 olarak neticelense de bu Deniz hocanın ya da ekibin başarısızlığıdır diyemeyiz.

ÖZETLE; İnsanların sizin ağzınızdan çıkacak bir çift söz için binlerce lira para döktüğü ve çok yıkıcı süreçler yaşadığı bir alanda hizmet veriyorsanız işin psikolojik boyutunu ihmal etmemeniz gerekir. Hocanın bu anlamda bir eksiği olduğunu çalıştığınızda göreceksiniz.

Deniz Gökalp Kaya ile tüp bebek tedavisini 5 üzerinden puanlamak gerekirse;

Ehliyet ve liyakat 5

Teknoloji, Laboratuvar 4

Ekip 5

İlgi ve takip 1


0 Yorum

Yorum Yap