Sivilce nasıl geçer? Evde doğal yöntemlerle sivilceleri yok edin

İnsanlığın baş belası sivilceler... Ergenlik sivilcesi, adet sivilcesi, regl öncesi sivilce derken hayatımızın büyük bölümü yüzdeki sivilce ve lekeleri yok etmenin yollarını aramakla geçiyor. Peki doğal yollarla sivilce nasıl geçer, evde doğal yöntemler neler? İşte sivilceleri yok etmenin doğal yolları

Çoğunlukla ergenlik döneminde ortaya çıkan sivilceler, hormonal veya strese bağlı durumlarda da baş gösterebilen bir sorundur.
Kadınlarda regl dönemi öncesinde sıklıkla gorülür. Yüzde ve çene etrafinda çıkan sivilceler adet öncesi belirtiler arasında yer alır. Kadınlarda polikistik over sendromu (pko) hastalığında çokça yaşanan bir durumdur. Bunun yanısıra bazı hormonal dengesizlikler sonucunda da yüzde ve vücudun bazı bölümlerinde sivilceler meydana gelir.

Sivilceler yüzümüzde istenmedik bir görüntüye neden olmaktadır. Peki yüzdeki sivilceler nasıl geçer? İşte sivilce ve sivilce lekeleri için doğal kür.

SODA-ELMA SİRKESİ MUCİZESİ

Soda ve doğal elma sirkesi ile sivilcelerden kısa sürede kurtulabilirsiniz. Elma sirkesinin ev yapımı olması oldukça önemlidir. Katkı maddesi içermeyen 1 fincan doğal elma sirkesi ile 1 fincan maden suyunu karıştırıp günde 4 kez, bir pamuk yardımıyla yüzünüze sürünüz. Yarım saat bekledikten sonra ılık suyla yıkayın. 

Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlunun da sivilce için önerdiği kürlerden başta geleni soda ve sirke kürüdür.
Bu karışımla, yaklaşık 1 haftada yüzünüzdeki sivilcelerden ve sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz.
Ancak yine de hormonal dengesizliğe bağlı olup olmadığını öğrenmek ve sivilcelere kesin çözüm için bir hekime başvurmanız gerekir.


0 Yorum

Yorum Yap