Samsung Galaxy C9 Pro nasıl bir telefon?

Samsung’un Çin için ürettiği ancak Türkiye’de de ithalatçı firmalar tarafından getirilen Samsung galaxy C9 pro modeli ile ilgili eylem editörlerinin tavsiye ve yorumlarını okuyorsunuz.

Ocak 2018'de ithalatçı firmalardan birini tercih ederek edindiğimiz Samsung Galaxy C9 pro modeliyle ilgili 3 aylık değerlendirmemizi aktarıyoruz. C9 pro alınır mı? Nasıl bir telefon ve olumsuz yönleri neler? İşte ayrıntılar

ÇOK BÜYÜK

C9 pro bir defa çok büyük bir telefon. Eğer telefonunu arka cebinizde taşıyan bir kullanıcı iseniz C9 pro telefonunuzu sık sık düşürmeye hazır olun. Çünkü neredeyse yüzde 40'ı dışarıda kalıyor. Ancak büyük ve kaliteli bir ekranın tadını videolarınızı izlerken bu cihazda kesinlikle alacağınızı da ekleyelim.

YÜZÜNÜZE DİKKAT EDİN

Ayrıca gece yatakta telefonla uğraşan, bir şeyler izleyen biriyseniz telefonun büyük olması ve tek ele zor sığması nedeniyle sık sık suratınıza düşme ve burnunuzu kırma riski var. Komik gelebilir ama bu ciddi bir risk 

KAMERA MÜTHİŞ AMA…

C9 pro video ve fotoğraf kalitesi ön ve arkada 16'şar MP'lik kamera ile mükemmele yakın denebilir. Ancak burada da aldıktan sonra fark edeceğiniz bir handikapı sizlere aktarmış olalım ki ön kameranın yakalama hızıyla ilgili ciddi problemler var. Ön kameraya örneğin göz kırptığınızda siz gözünüzü açtıktan sonra bu hareketlerin ekrana yansıdığını görüyorsunuz.

TELEFON HIZI VE PİL ÖMRÜ MÜTHİŞ

C9'un kamera dışında telefon menü geçiş ve program açma hızı harika. Ayrıca 2.5 güne kadar gidecen 4000 mAh pili de çok etkileyici. Hızlı ve yavaş şarj seçenekleri de telefonun iyi ki almışım dedirten özelliklerinden birkaçı.

C9 PRO FİYATI NE KADAR?

Samsung galaxy C9 pro ithalatçı firma garantili şekilde hali hazırda 1800 TL'lerden alınabiliyor.
Samsung Türkiye garantili satılan A7'den de ön kamera hariç her kulvarda daha iyi olduğunu buna karşın daha ucuz olduğunu eklemiş olalım.

 


0 Yorum

Yorum Yap