Oldu olacak Hasan el Benna'yı da terörist ilan edin...

Suudi Arabistan'ın başını çektiği Arap devletçikleri - itiraf edelim aralarında en çok devlete benzeyen yine de Suudilerin Arabistan'ı- bu kez de kafalarına göre bir terör listesi yayınladılar ve Yusuf el Karadavi'yi de içeren bir bu liste üzerinden terörün finansmanını durdurmayı planlıyorlar. Şakaysa hiç komik olmayan ama ciddiyse gerçekten komik olan bu listeyi Suudi Arabistan'ın resmi ajansı yayınlamamış olsa biz de inanmazdık. Ne diyelim, oldu olacak Hasan El Benna'yı da kabrinden çıkarıp terörist ilan edin.

EYLEM I HABER MERKEZİ

Biliyorsunuz 28 Şubat'ta Kemalist teyzeler yüzümüze yüzümüze bağırıyordu "Mollalar İran'a" diye. Sonra o Kemalist teyzeler, Suriye'de İran'la bir oldular ve şimdilerde İran'a toz kondurmuyorlar. Aynı kafayı temsil eden Süleyman Demirel de "Başörtülü okumak isteyen Suudi Arabistan'a gitsin" diyordu ve şimdi CHP lideri Suudilerle yan yana. Haberle ne alakası var diyeceksiniz ama bize göre Suudilerin yayınladığı bu terör listesini Kılıçdaroğlu'nun başını çektiği Arapça konuşan Hataylı Kemalist Araplar Suudilere vermiş olabilirler. Çünkü bu listeyi jakoben laik, atarlı seküler bir Kemalist dışında kimse yapamaz.

Neden diyeceksiniz? Çünkü listede doksan küsür yaşındaki Yusuf el Karadavi bile terörist sıfatıyla anılyor.  52 kişi ve 6 hayır kurumundan oluşan listeyi Türkiye'ye bağlamadıkları iyi olmuş çünkü bu liste Türkiye'ye bu kafayla uzatılacak olsa Kayabaşı Köyü Cami Yaptırma Derneği bile kafaya oynayabilir.  Bu arada aslında listede 59 kişi ve 12 kurum var ama biz bir ayıklama yaptık. Çünkü listede İran kaynaklı 6 örgütle bizim anladığımız kadarıyla yine İran bağlantılı 4 kişi var. Onların terör listesine alınmalarına itiraz etmiyoruz. Arap devletçiklerinin Katar ve Türkiye'yi rahat bırakıp İran'la uğraşmalarını hatta birbirlerini yemelerini destekliyoruz. Suudiler de İran'a gerçekten zarar vermek istiyorlarsa bıraksınlar da Suriye'de Katar ve Türkiye omuz omuza verip muhaliflerin arkasında kapı gidi dursun. Katar ve Türkiye'yi zor duruma düşürmeye çalışıp İran'ı Suriye'de daha güçlendirmenin ne anlamı var? Mersinli meşhur filozofumuzun buyurduğu gibi: Ne oynuyorsun askeri politikayla?


Merak edenler için liste (Hani belki tanıdığınız vardır):

DB1UgemWsAAcjLb




0 Yorum

Yorum Yap