Müslüman öldürecek müslümanlar lazım !

Amerikan Kara Kuvvetleri 'dini vecibe olarak sakal bırakmayı ve başörtüsü takmayı' serbest bıraktı. Girdikleri her ülkeden leşi çıkan işgal ordusu artık pis işleri için 'Müslüman asker kullanma' dönemini başlattı.

EYLEM | HABER MERKEZİ

ABD Kara Kuvvetleri'nde sakal, başörtüsü gibi "dini simgeler" serbest bırakılıyor. Artık, tugay komutanları "dini giyim talep edenin dini inancında samimi olmadığı veya somut bir tehlike bulunduğu kanaatine varmadığı sürece" bunlara izin vermek zorunda.

Hindistan kökenli 4 ABD askerinin Kara Kuvvetlerini mahkemeye vermesi ve davanın askerlerin lehine sonuçlanması sonrasında alınan karar, ordudaki Müslüman ve Yahudileri de etkileyecek.

PEKİ MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN'I VURUR MU?

İngilizler'in Hindistan'dan zorla getirdiği binlerce Hintli Müslüman, Çanakkale'de İtilaf Devletleri saflarında savaştırılmıştı. Mesafe kapandıkça Türklerin siperlerinden yükselen ezan sesi ile karşılarında Müslümanlar olduğunu anlayan ve silah bırakmak isteyen bir çok Hintli Müslüman öldürülmüştü.

İslam coğrafyasını talan eden ABD ordusunun başı örtülü, yüzü sakallı Müslümanları cepheye sürmek istemesi bize Çanakkale'yi düşündürdü.

Kim bilir belki tarih canlanır.


0 Yorum

Yorum Yap