Mursi'den Mısır halkına: Vatan ve din için buradayım

Süleyman Demirel gibi darbeciler geliyor diye şapkasını alıp gidebilirdi. Sisi'nin başını çektiği darbecilerle uzlaşabilirdi. Gavurun istediği gibi Müslüman olup gavuru razı etmeye çalışma zilletiyle zaman da kazanabilirdi. NAHDA gibi gevşek de davranabilirdi. Hiçbirisini yapmadı. Bu nedenle adam gibi adam Mursi, yıllardır darbecilerin cezaevinde.

Avukatı aracılığı ise Mısır halkına ve dünyaya seslenen Mursi özetle şunları söyledi: Sağlığım iyi, moralim yüksek. 3 Temmuz 2013'teki darbenin ardından yaşanan her meseleyle ilgili tutumumu hiç değiştirmedim. Ben sadece vatanım ve dinim için buradayım. Benim için dua edin.

Adam gibi adamlığın, delikanlılığın ve gençlerin önünde sapasağlam bir örnek olan Dr.Muhammed Mursi için dua edebiliriz elbette. Keşke daha fazlasını yapabilseydik.

Durduğu yerde bölünmeyi sürdüren Müslüman Kardeşler teşkilatı da artık ellerini başının arasına alır da bu insanları kurtarmanın derdine düşer umarız. Çünkü Türkiye'de ayrı bir Müslüman Kardeşler, Mısır'da ayrı bir Müslüman Kardeşler, Katar'da ayrı bir Müslüman Kardeşler ve Avrupa'da ayrı bir Müslüman Kardeşler baş çekmeye çalışırken Trump elbette Arap liderlerine istediğini yaptırır, sizin çölünüzde sizin atınızı, size karşı koşturur.




0 Yorum

Yorum Yap