Muhsin Yazıcıoğlu: Bu seçim istikrara vesile olsun

Aslında kendisini iyi okurduk ama gözümüzden kaçmış. Hakan Albayrak geçtiğimiz Cuma günü yazısını iktibaslara ayırmış. En başına ise Muhsin Yazıcıoğlu'nu yani milletin Muhsin Başkanı'nı koymuş.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Muhsin Başkan hangi seçim için bilmiyoruz ama şunu demiş:

Bu seçimler ülkemiz için istikrara vesile olsun. Allah, memleketimizi terörden, selden, felaketlerden, zelzeleden korusun. Allah, ülkemizin birliğini beraberliğini bozmasın. Seçimler bir kavga aracı olmamalı. Size de bir tavsiyede bulunmak istiyorum: Sakın akşam televizyonlara bakıp da liderlere ve onların metotlarına kapılmayın. Sel gider kum kalır. Bu seçim de gidecek, ama siz komşu olarak, akraba olarak, hemşehri olarak yine birlikte yaşamaya devam edeceksiniz. Seçimler elbette tartışma alanı, elbette eleştiri yapılacak, adaylarımız yapacaklarını anlatacaklar; ama hiçbir zaman üslup, yüz yüze bakmayı engelleyecek olmamalı. Şu sokaktan gidince öbür sokakta rakibiyle karşılaşacak adaylarımız, elinizi uzatıp tokalaşacak kadar arada mutlaka nezaket bırakmalı. Ve hepiniz de birbirinize nezaket bırakmalısınız.

Allah bu güzel adama rahmet etsin. Günahlarını, taksiratlarını affetsin. Onun hiç eskimeyen ve eskimeyecek olan bu ikazını bugün bize anımsatan Hakan Albayrak'tan da razı olsun. Bir de şu ne olduğu belli olmayan 'KARAR' mekanizmasının içerisinde perişan olmaktan korusun.

Hepimiz nezaket bırakalım birbirimize. Eğer bir seçim yapmak zorundaysak nezaketi seçelim.


0 Yorum

Yorum Yap