Mazda’dan yetkili serviste indirim kampanyası! İşte 2018 Mazda indiriminin ayrıntıları

Türkiye’de sürücü odaklı otomobilciliğin lideri Mazda tüm Türkiye genelinde kışa girerken servis indirim kapmanyası başlattı. İşte Mazda’nın 2018 servis kampanyasının ayrıntıları;

Servislerinde telefon numarası kayıtlı olan Mazda kullanıcıları 8 Ekim 2018 günü aldıkları SMS ile mutlu oldular. Dolar kurunun yüksek seyri nedeniyle bakım ve yedek parça ücretlerinin pahalanması ile bakımlarını ya özel Mazda servislerinde yaptıran ya da erteleyen birçok Mazda kullanıcısı yeni kampanya duyurusu ile rahat bir nefes aldı.

MAZDA'DAN SERVİS İNDİRİMİ KAMPANYASI

2018 son kampanyasına göre Mazda tüm modellerinde indirimli servis, bakım hizmeti verme kararı aldı. Yüzde 20'lik bir indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Mazda bu indirimi hem işçilikte hem de tüm mazda servis yedek parçalarında uygulayacak.

MAZDA SERVİS KAMPANYASINDA SON GÜN

Gedi.com.tr editörlerinin ulaştığı yetkililerin verdiği bilgiye göre Mazda'nın bakım kampanyasında indirimin 3 Kasım'a kadar süreceği belirtildi.

İstanbul'da Anadolu yakasında oturanlar Kadıköy Merser Mazda'yı, Avrupa Yakasında oturanlar Maslak EVO Mazda'yı tercih edebilirler.

Bu servislerden Merser, Gedi incelemesine daha önce takılan bir servis. İnceleme ve değerlendirmemizi okumak için BURAYI TIKLAYIN


0 Yorum

Yorum Yap