Mavi Marmara'ya saldırı!

Mavi Marmara gemisine İsrail askeri tarafından saldırı gerçekleştiriliyor. 9 vatandaşımız şehid oldu bir de ağır yaralımızın olduğu bilgisi var. İşte ayrıntılar...

Abuka ve ambargo atındaki Gazze'ye özgürlük için dünya kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla içerisindeki yardımlarla birlikte yola çıkan Mavi Marmara'ya uluslararası sularda saldırı gerçekleşti. İsrail askerleri içlerinde 19 yaşındaki Furkan Doğan'ın da olduğu 9 kişiyi şehid etti. Edinilen bilgiye göre 1 de ağır yaralımız var...

İLETİŞİM KANALLARI KESİLDİ

Mavi Marmara gemisinin tüm iletişim kanaları karartıldı. Gemide olan bitene ilişkin ilk bilgilerin dışında gelişmeleri öğrenebileceğimiz bir imkan kalmadı. 

GPS ULUSLARARASI SULARI GÖSTERİYOR

İsrail askerlerinin saldırdığı ve 9 vatandaşımızı şehid ettiği haberlerinin geldiği dakikalarda Mavi Marmara'nın uluslararası sularda olduğu kayıtlara geçti. Saldırı uluslararası sularda hukuka uygun olmayan bir biçimde ve tam bir siyonist hoyratlığı ile gerçekleştiriliyor.

Saldırıyı tüm dünyada yayın yapan medya kuruluşları son dakika olarak geçti.

*Dün akşama doğru en milli ve en haklı davalarımızdan olan Mavi Marmara davası İsrail anlaşması gerekçe gösterilerek düşürüldü. Sahi saldırı gününe geri dönsek, o alçak baskın bugün şuanda yapılıyor olsa takip eden süreçte neler olurdu?


0 Yorum

Yorum Yap