Mağlupken son 10 dakika Barcelona'ya dönüşen takım: Galatasaray

Peşinen söyleyelim: Biz takım tutmuyoruz.

EYLEM | HABERİMSİ

Şöyle ki, Eylem'in rengi de bu sebepten hiçbir takımın kullanmadığı mavi tonunda. Siyah kullanmadık Beşiktaşlı demeyin kırmızı yapmadık Galatasaray'a yamanmayalım ve lacivert ya da bordo da kullanmadık ki işin ucu Fenerbahçe - Trabzonspor kavgasına uzanmasın. Ama bu demek değil ki futbolu takip etmiyoruz. Aksine son yıllarda bir garipleşen ligimize ilgimiz hiç eksilmedi.

Efendim bu sene ligin enteresan takımları var. Bir maç çılgın atan bir çılgın yiyen Antalya, ligin en disiplinini futbolunu oynayan ama hala "Bunlar şampiyon olur bu yıl" dedirtemeyen Başakşehir ve elbette mağlup olduğu maçın son dakikası Barcelona gibi sahayı domine eden Galatasaray...

Evet Galatasaray iki maçtır tuhaf işler yapıyor. Önce maçın ilk devresinde çocukken rakip takım zayıf olduğunda verdiğimiz avans golleri gibi rakibine iki gol attırıyor sonra 35 dakika boyunca sahada dolaşıyor ve son 10 dakika Barcelona'ya dönüşüp bir gol atıyor. Diğerini ise atamadan maç bitiyor.

Bu taktiği kim verdiyse izlemesi eğlenceli ve heyecanlı oluyor ama bu Galatasaray bu oyunla taraftarını ya verem ya kanser eder bizden söylemesi.

Maç bitiyor ve herkesin aklında aynı soru: Son 10 dakika fiziksel olarak yorgunluktan kırılırken bunları yapabilen Galatasaray 80 dakika neden bunların yanına bile yaklaşamıyor?

Hayırlı işler JoR ve hayırlı işler Galatasaray'ın gördüğü futbola en yabancı Başkan Dursun Özbek.


0 Yorum

Yorum Yap