LG UHD 4K Tv'ler nasıl, alınır mı? İşte lg 4K tv yorumları

LG’nin ürettiği Ultra HD 4K TV teknolojisi henüz yaygınlaşmış bir ürün teknolojisi değil. Peki bu Televizyonlar nasıl? Alınır mı ve aldığımıza değer mi? İşte gedi editörlerinin yorumları…

Televizyon kullanımı noktasında hassas bir toplumuz. Artık gelenek haline gelmiş bir özellik olarak sabah kalktığında televizyonunu hemen açan ve çıkarken kapatan, akşam ise eve gelir gelmez televizyonu açıp yatmak için başından zor kalkan bir millet olduğumuz gerçek ki televizyon izleme süreleri anlamında dünya rekorlarımız da mevcut. Akıllı telefonların hayatımızda daha çok yer tutmasıyla televizyonların tahtı bir miktar sallansa da esasen telefonları da video izleme maksatlı kullandığımız için televizyonluk işlerimizin de bir kısmını telefonda hallettiğimiz söylenebilir. Artık telefon üreten markaların televizyon da üretiyor olması ise aradaki farkın gittikçe görünmez olduğu bir dönemi başlattı ki artık telefonların küçük ekranlı televizyonlar gibi çalışabildiği dönemden televizyonların dev ekranlı telefonlar gibi çalıştığı bir zaman dilimindeyiz.

LG Ultra HD 4K TV yorumları

LG, bu işi yapan markalardan birisi olduğundan peşinen şunu söylemeliyiz: Fiyat - performans ilişkisi açısından meseleye bakarsanız evet alınır. Neden? Maddeler halinde cevaplayalım:

- Oldukça stabil çalışıyor ve enerji tüketimi anlamında oldukça verimli.

- İnternet kullanımı noktasında dahili arayüzü oldukça iyi hizmet veriyor ve internet üzerinde görmek istediğiniz veriye televizyon ekranından ulaşabiliyorsunuz.

- Netflix ve PuhuTv'nin LG uygulamaları hariç olmak üzere internet hizmetinin aktarımında büyük bir sorunu bulunmuyor.

- Doğru ayarları yaptığınızda oldukça temiz bir görüntü izleyebiliyorsunuz.

- Bellek bağlantıları oldukça kolay kullanılıyor ve rahatlıkla taşınabilir belleğinizi cihaza entegre edebiliyorsunuz.

- Samsung ve LG telefonlardaki bir görüntüyü, sunuyu veya içeriği televizyon ekranına yansıtmanız oldukça kolay.

- Dahili arayüzü oldukça kolay ve kullanışlı bir şekilde tasarlanmış.

- Evin veya ofisin içerisinde kablo kalabalığı yapmayacağından emin olabilirsiniz.

- Ayaklarının takılıp çıkarılması veya askı apartına konulup alınması oldukça kolay.


0 Yorum

Yorum Yap