Halı saha için en iyi futbol topu! Halı sahada oynamak için top tavsiyesi

Erkeklerin vazgeçilmez hobisi halı saha maçları ve oynamaktan büyük keyif aldıkları halı saha turnuvalarının olmazsa olmazı kaliteli bir futbol topu… Peki halı sahada oynamak için için en iyi futbol topu hangisidir? Oynayanların tercihleri ve halı saha için en iyi top tavsiyesi hangisi?

Halı saha maçlarında oynamak sizin için bir tutku ise futbolunuzu daha keyifli hale getirmek için en iyi ve kaliteli futbol topunu bulmak çok önemli. Bu yüzden halı sahada oynamak için top tavsiyesi ve en iyi futbol topu önerilerimize göz atmadan almayın.

1- ADİDAS KLASİK ŞAMPİYONLAR LİGİ FUTBOL TOPLARI

Halı sahalarda oynadığınız oyundan keyif alabileceğiniz ilk önerimiz elbette hem tasarım hem de büyüklük olarak yıllara meydan okuyan Adidas şampiyonlar ligi futbol topu. 5 üzerinden 5 verdiğimiz bu topu alabilmeniz için size kodunu veriyoruz;

m1

Birebir orijinal Adidas şampiyonlar ligi futbol topu:
BP7776 Finale 17 – 549 TL

Aynı topun profesyonel antrenman için üretilmiş olanı ve daha ucuzu ise:
BP7789 – 207 TL

2- NIKE LİG TOPLARI

Nike için de aynı şekilde bir tam orijinal ve bir antrenman topu olarak aynı tasarımda iki farklı fiyata sahip önerimiz olacak

m2

Nike orijinal lig topu:
Nike Ordem V – 344 TL

Nike profesyonel antrenman topu
Nike strike – 64 TL

3- MİKASA TOP

Halı saha oyuncuları için sert bulduğumuz bu top da halı sahalarda bulacağınız tüm toplardan iyi olmasına karşın çok sert ve işi hobi olmaktan çıkaracak ağırlıkta olduğu için tavsiye listemizde son sırada yer aldı.

m3

Mikasa FT5 – 208 TL


0 Yorum

Yorum Yap