Endişenizle gurur duyduk; Ama yemedik!

Elin oğlu memleketinde bizim istihbaratımızdan korkuyorsa bir yerlerde güneş doğuyor demektir.

EYLEM | HABER MERKEZİ

Avusturya Yeşiller Partisi (Çok çevreciyiz, çok aydınız, çok soluz, çok özgürlükçüyüz, acayip demokratız, eşitlikten yanayız ve biraz da sosyalistiz diyen ama konu Türkiye olunca ansızın yüzünde Nazi bıyığı ve PEGIDA bayrağı beliren parti), MİT koordineli 200 kişilik bir muhbir ekibinin Avusturya'da muhalif Türkleri Ankara'ya raporladığını iddia etti.

BİZİM İÇİN GURURDUR

Şimdi o 200 kişi var mı yok mu bilemiyoruz ama Milli İstihbarat Teşkilatı için böyle bir suçlamada bulunulması dahi bizi gururlandırır. Elin oğlu memleketinde bizim istihbaratımızdan korkuyorsa bir yerlerde güneş doğuyor demektir. Bu burada bir dursun.

BAKIN TAM AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Koca partinin milletvekili ve güvenlik sözcüsü şöyle demiş:

“MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) ile ATIB (T.C Diyanet işleri Başkanlığı'na bağlı olan Avusturya Türk İslam Birliği), UETD (Avrupa-Türk Demokratlar Birliği), MUSIAD Austria (Müstakil İşadamları ve Sanayiciler Derneği Avusturya) gibi kuruluşlar aracılığı ile Avusturya'da yaşayan AKP muhaliflerini rapor edip merkeze bildiriyorlar. Hükümet her yıl düzenli olarak 20 ila 30 Milyon Euro bütçeyle bu oluşuma destek veriyor. MİT, Avusturya'da 200 ajan barındırıyor. Cumhurbaşkanlığıyla bağlantılı olarak çalışan bu casuslar, buradaki muhalifleri direkt olarak Ankara'ya bildiriyorlar.”

BURADA BİR SORUN VAR

Kimse kusura bakmasın ama konunun bağlamından bağımsız söylemek gerekirse derenin aşağısından su içen kuzuyu suyu, bulandırmakla suçlayan kurt ahlaksızlığı var bu işte. Sanki açıkça "Tayyip Erdoğan yanlısı Türkler var ve bu Türkler Türkiye'nin menfaatine çalışıyor" denilemediği için meseleye istihbarat teşkilatının adı karıştırılıyor gibi.

BAKANLIK DA CİDDİYE ALDI, İYİ Mİ(!)

Olay burada kalsa haberi yazmakla uğraşmazdık ama konuyu değerlendiren koskoca Avusturya İçişleri Bakanlığı Sözcüsü -koskoca dediysek lafın gelişi- "Deliller elimize gelsin hukuki süreci başlatacağız" dedi.

YEMEDİK

Mesele 16 Nisan referandumunda "Evet" oyu verecekleri gavurun sopasıyla korkutup hizaya çekmekse yemedik, haberiniz olsun.


0 Yorum

Yorum Yap