Bir milli güvenlik sorunu: Kılıçdaroğlu

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ülkede milli güvenlik sorunu haline geldi' dedi.

EYLEM | HABER MERKEZİ

AK Parti Gaziantep'te Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, CHP'ye eleştirilerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin HDP ile miting yapmak, anayasa taslak metnini görmeden reddetmek gibi bir takım icraatlarını hatırlatan Gül, şunları söyledi:

“Türkiye'nin yeni ve sivil anayasaya ihtiyacı olduğunu sürekli vurguladık. 2 defa masaya oturduk, CHP masadan kaçtığı için gerçekleştiremedik. Görmediği metin için istemeyiz diyen bir muhalefet anlayışına sahip olan bir muhalefet partisi bu ülkeye bir şey veremez. Teröre destek verenlerle Kartal mitinglerine katılan Kılıçdaroğlu ulusal güvenlik sorunu haline gelmiştir. Türkiye'de milli güvenlik sorunu olarak Kemal Kılıçdaroğlu sorunu yaşanmaktadır. HDP eş başkanları cezaevindeler ama Kılıçdaroğlu HDP eş başkanı gibi siyaset yapmaktadır. Atatürk'ün kurduğu CHP sırtımızı teröristlere dayadık diyenlerin destekçisi ve onların dublörlüğünü yapan bir parti haline gelmiştir.”


0 Yorum

Yorum Yap