Beyaz Şov bitti mi? Beyazıt Öztürk neden O Ses Türkiye’de?

Beyaz şov bitti mi? Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye jürisindeki koltuğunda yerini aldı. Onu yıllardır izleyen hayranları ise “Beyaz Şov bitti mi?” sorusunu sordu. Peki Beyaz Şov neden bitti? İşte ayrıntılar

Artık bir O Ses Türkiye jürisi olan Beyazıt Öztürk ilk programdan itibaren Acun Ilıcalı tarafından TV8'de izleyici karşısına çıkarıldı. Beyazıt Öztürk'ün ve Beyaz Şov'un hayranlarının aklında ise tek bir soru vardı;

Beyaz şov bitti mi?

Evet. Neredeyse 20 yıldır Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Şov bitti.

Beyaz Şov neden bitti?

Beyaz Şov Demirören grubunun Aydın Doğan'dan Doğan Medya'yı satın almasının ardından bitti. O günlerden itibaren yayınlanmayan Beyaz Şov ile ilgili akıllarda kalıcı bir açıklama yapılmasa da Beyazıt Öztürk ilk kez başka bir medya grubunda çalışan olarak izleyici karşısına çıktı.

Beyaz Şov yeniden yapılacak mı?

O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri olan ve en azından bu yıl sonuna kadar kesin olarak bunu yapacak olan Beyazıt Öztürk'ün yeniden Beyaz Şov'u yapıp yapmayacağı ise bilinmiyor.

Beyaz Şov yeniden başlarsa hangi kanalda olacak?

Kanal D ile yollarını ayıran Beyaz Şov'un yeniden Beyazıt Öztürk tarafından yapılma kararı alınsa bile bunun Kanal D'de değil Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ya da TV8,5'ta yapması daha muhtemel görünüyor.


0 Yorum

Yorum Yap