Başakşehir düğün fotoğrafçısı! Ucuz ve kaliteli dış çekim Başakşehir’de

Başakşehir düğün fotoğrafçısı yönünden kısır ve pahalı bir ilçe. Birçok vatandaş binlerce liraya düğün fotoğraflarını çekecek, Başakşehir’de veye kendisinin belirlediği bir noktada dış çekim yapabilecek bir fotoğrafçı bulmakta güçlük çekiyor. Gedi.com.tr olarak Başakşehir’in en uygun, ucuz ve kaliteli albümler sağlayan düğün fotoğrafçısı tavsiye metnimizi sonunda derledik.

Başakşehir'de oturuyorsunuz ya da oturacaksınız. Düğün öncesi en büyük problemlerinizden olan Başakşehir düğün fotoğrafçısı bulma işini kafanızdan atmak neye ne kadar ücret ödeyeceğinizi bilmek istiyorsunuz. Ancak bunun için tam bir muamma ile karşıyasınız.

Gedi olarak Başakşehir'de ister düğün fotoğraflarınızı, ister dış çekimlerinizi ucuz ve kaliteli biçimde gerçekleştirebileceğiniz fotoğrafçıyı sizler için sunuyoruz.

BAŞAKŞEHİR'DE KADIN DÜĞÜN FOTOĞRAFÇISI: YELİZ GEDİMAN

Dış çekimlerde rahat olmanızı sağlayacak, bir ticari ilişkiden çok sizin tercihlerinizle fotoğrafçı bakışını birleştirecek bir düğün dış çekimi hayal edin. Yıllarca medya sektörü içerisinde yer almış Yeliz Gediman Başakşehir'de tüm dış ve iç mekan çekimlerinde fotoğrafçınız olarak sizlerle beraber.

discekim

FİYATLARI EN UYGUN BASKI KALİTESİ EN İYİ

Yeliz Gediman Photograpy, gerçekleştirdiği dış mekan düğün çekimlerinde 500 ila 750 TL'lik paketlerle sizler için hizmet veriyor.

Başakşehir düğün fotoğrafçısı dış çekim ve albüm ücretleri;

ALTIN PAKET : 750 TL

PHOTOSHOP RÖTUŞLARI
PANORAMİK ALBÜM
TÜM FOTOLARIN OLDUĞU CD
BİR ÇERÇEVE
5'Lİ ASKILI MANDALLI FOTO

GÜMÜŞ PAKET: 500 TL

PHOTOSHOP RÖTUŞLARI
PANORAMİK ALBÜM
TÜM FOTOLARIN DİJİTAL OLARAK TESLİM EDİLMESİ

basaksehir-fotografci

BAŞAKŞEHİR'DE FOTOĞRAFÇI YELİZ GEDİMAN'A NASIL ULAŞIRSINIZ?

Yeliz Gediman'a instagram hesabı olan @yelizgedimanphotography kullanıcı adresinden ya da 05465449090 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Başakşehir, Arnavutköy, Bağcılar hatta Isparta gibi farklı bölgelerde yaptığı çekimlerin örneklerini de yine aynı instagram hesabından görebilir bu örneklerin daha fazlasını da isteyebilirsiniz.

Hayırlı olsun :)


0 Yorum

Yorum Yap