Askerde içlik ne renk olmalı?

Kış döneminde askere gidecek olan vatandaşların duyacağı ilk tavsiyelerden biridir termal içlik götürmesi. Peki askerde içlik ne renk olmalı? Termal içliğimiz yeşil olmak zorunda mı? Hangi renk içlikler kabul ediliyor? İşte ayrıntılar

Askere gidecek olanlar teslim tarihi özellikle kış dönemine denk geliyorsa çamaşır ve çoraplar dışında başka kıyafetlerinin de askeriyede kabul edilen renklerini merak ederler. İçlik bunların başında geliyor ki askerde üşüme korkusu birçok vatandaşın askerlik stresine askerden önce başlamasına neden olur.

Askerde içlik ne renk olmalı?

Sorumuzun cevabına gelince; Askerde yükümlülerin kamuflajların içine giydikleri içlik birlikten birliğe değişkenlik gösterme ihtimali olsa da genellikle haki veya siyah. 

Haki dediğimiz zaten asker yeşili olarak bilinen renktir. Siyah da genel olarak kabul görür.

Gedi'nin askerlik için içlik rengi tavsiyesi;

Biz askere giderken hiçbir şekilde risk almaya gerek olmadığını düşünüyor ve eğer alay komutanlığınız ile görüşmeden eşyalarınızı alıp askere gidecekseniz kesinlikle alacağınız her malzemeyi haki yeşili almanızı tavsiye ediyoruz.

Renk takıntısı yüzünden soğukta üşümeye ve kabul gören renkteki asker içliğini almak için ilk çarşı iznini beklemenize değmez.

Hayırlı tezkereler


0 Yorum
  1. Nurhan

    Bütün askerlerimize hayırlı tezkereler

Yorum Yap